Kim Kardashian belehalhat egy újabb terhességbe

halál terhesség kim kardashian család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két gyermek édesanyja Kim Kardashian, de ő nagyobb családot szeretne: állítja, akkor lenne boldog, ha lehetne egy harmadik csemetéjük is, de egy újabb terhességgel az életét kockáztatná.

Nem túl sok jó dolog történik mostanában Kim Kardashiannal: fegyveres kirablása óta nem igazán mutatkozik a nyilvánosság előtt és a szelfiktől is tartózkodik. Nagyon megviselték őt a Párizsban történtek, ezért a celebmami teljesen a háttérbe vonult és inkább családjára koncentrál, vagyis annak bővítésére. Sajnos azonban ez sem alakulhat a tervei szerint.

Kim Kardashian belehalhat egy újabb terhességbe Forrás: Dimitrios Kambouris / Getty Images North America / AFP

Kim Kardashian két gyermeket nevel és imádja őket, de mindennél jobban szeretne egy harmadikat is, azonban ez nem fog sikerülni, amennyiben nem hajlandó kockáztatni a saját életét. Az első két terhessége sem ment simán, sok veszélyes komplikáció alakult ki nála, az orvosa pedig attól tart, ezek a harmadiknál is előjönnének, csak sokkal erősebben, ami már konkrétan az anya és magzat életét is veszélyeztetné. Kim Kardashian azonban annyira szeretne egy harmadik gyermeket, hogy a béranyaságot is fontolóra vette, de megijesztették azok a kondíciók, amik ezzel járnak. Így könnyen lehet, hogy nem érkezik újabb csemete a családjukba - írja a Yahoo News.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.