Édesapja készített képeket a rákkal küzdő kislányról. Szívszorító látvány.

Több, mint egy évvel ezelőtt diagnosztizálták kislányánál a neurobalstomát, ami egy rendkívül ritka agydaganat típus, mely jellemzően 10 éves kor körül szokott jelentkezni a betegeknél.

A 4 éves kislány keményen küzd a betegséggel, folyamatosan kemoterápiával kezelik. Nemrégiben mégis azt a hírt kapták, hogy Jessicának már csak hetei vannak hátra. Ekkor az édesapa, Whelan, úgy határozott, hogy fényképek formájában fogja megmutatni a világnak, hogy miken megy keresztül egy rákkal küzdő gyermek. – tudta meg a Mirror.

A közösségi oldala nagyon érzékletes, szívszorító és sokkoló, és már több ezer követője van. Az apa célja az, hogy felhívja az emberek figyelmét erre a betegségre, illetve az, hogy minél több képet készítsen a lányáról, hiszen már nem maradt sok idejük.

Néhány mondattal kommentelni is szokta a fotókat, ilyenkor a kislány jéghideg, csont soványra fogyott, erőtlen kis testéről mesél.

„A lányom még mindig küzd. Annyi energia van benne, hogy példát vehetnénk róla. Az orra alatt motyogja, hogy egyedül szeretné inni a gyümölcslevet, miközben már a poharat sem tudja megfogni."