Rékasi Károly kapcsolatára sincs jó hatással a betegsége

Forrás: Facebook/ Rékasi Károly -
betegség műtét Pikali Gerda Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rékasi Károly megsegítésére adott koncertet a Republic együttes, de a színész csak fájdalomcsillapítóval tudta meghallgatni barátai előadását.

"A Republic nem ad csak egy félórás koncertet, odateszi magát, sokáig zenélt. Egy idő után elfáradtam, de csak fizikailag. Amikor beállt a lábam, Gerdát megkértem, hogy hozzon oda nekem egy széket, hogy ülve, fájdalomcsillapítóval tudjam tovább nézni a takarásból a fiúkat"mesélte Rékasi a Blikknek, aki maga is fellépett, a Csak a szívemen át című slágert énekelte el.

Pikali Gerda és Rékasi Károly Forrás: Facebook/ Rékasi Károly

Rékasi tudja, hogy betegsége a kapcsolatát is megváltoztatta, de párjával, Pikali Gerda színésznővel próbálnak bizakodóak maradni:
"Nehéz időszak ez kettőnknek, de Gerda kitart mellettem. Olykor kétségbeesetten kutakodunk a régi jó emlékek között, hogy működni tudjon tovább. Szerencsére még mindig találunk olyan pillanatokat a közös életünkből, amelyek feltöltenek."

Legutóbbi műtétjéről így nyilatkozott a színész:
"Kicserélték a sínt a lábamban egy rövidebbre, korábban a csípőmtől a térdemig ért a fém a combcsontom mentén, amit 13 csavar rögzített. Most kisebbet kaptam, ami már javulást feltételez."

A színész egyébként a Republic koncertjén befolyt összegről lemondott, és felajánlotta azt a Baleseti Intézet szeptikus osztályának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.