Ötször majdnem meghalt és 81 vérátömlesztése volt Nell Robbinsnak

Forrás: NORTHFOTO -
túlélő vérátömlesztés tinédzser kóma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő, min kellett keresztülmennie a tinédzser lánynak. Megjárta a poklot Nell Robbins két halálos fertőzés miatt, amit egy ártatlan osztálykiránduláson kapott el. Hiába, a kislányt semmilyen betegség nem tudta legyőzni: ötször tért vissza a halálból.

Az biztos, hogy Nell Robbinsban van élni akarás. A tizenéves kislány egy dél-franciaországi osztálykirándulás során megfázott, legalábbis ezt hitték, de kiderült, hogy sokkal súlyosabb a baj. Valójában tüdőgyulladása volt a lánynak, és a szervei szép lassan elkezdtek leállni. Ötször hitték azt, hogy meg fog halni. Ahogyaz édesanyja tudomást szerzett kislánya betegségéről azonnal odautazott, hogy gyermeke mellett lehessen: az esküvőjét is le kellett mondania.

81 vérátömlesztése volt Nell Robbinsnak Forrás: NORTHFOTO

A kislányt kórházi gépek tartották életben, mert a tüdeje nem működött megfelelően. Folyamatos vérátömlesztést kapott, oxigénnel dúsították a vérét, de egy újabb súlyos fertőzést kapott, ami miatt egyre rosszabb lett az állapota. 3 hónapig volt kómában. Valóságos rémálom volt ez a gyermek családjának, sosem lehettek biztosak abban, hogy a javulás után nem jön-e egy újabb halálos kór. Szerencsére azonban, miután a második fertőzést sikerült legyőznie, Nell Robbins állapota javulni kezdett. A 14 éves lány csodával határos módon túlélte a betegségeket, és már az otthonában lábadozhat.

Ötször tért vissza a halálból Forrás: NORTHFOTO

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.