Karly Herriott kisfia, Loui egy nagyon súlyos és ritka genetikai rendellenességgel született. Az asszony bízik abban, hogy az amerikai sebészek helyrehozhatják a gyerek arcát. 

Idegenek sokszor megkérdezik, mi történt a fiam arcával, de bízom benne, hogy az amerikai sebészek helyrehozzák a dolgot- mondja a kis Loui édesanyja, Karly Herriott. A kisfiú ugyanis egy ritka genetikai rendellenességgel, Treacher Collins szindrómával született, most pedig a család azon van, hogy minél több pénzt gyűjtsenek a beavatkozásokra. 

"Idegenek sokszor megkérdezik, mi történt a fiam arcával."Forrás: twitter.com/misskarlyh

Az édesanya nem úgy néz fiára, mint az idegenek: ő megszokta, hogy a gyerek szemhéja egészen ránőtt a szemére, hogy a fülei hiányoznak, és hogy az állkapcsa is nagyon apró. Csak segítséggel tud enni, lélegezni, ám más dolgokban ugyanolyan, mint a vele egyidősek: alig várja a játékot, a meséket, a játszóterezést.

A Treacher Collins szindrómában szenvedő fiúnak jópár műtétre van szüksége ahhoz, hogy egyáltalán lélegezhessen, ehessen és beszélhessen segítség nékül. "Ő egy nagyon boldog gyerek! Már nem látom, hogy más, mint a többiek" - mesélte a fiú anyukája, aki hozzátette, udvariasan válaszol akkor is, amikor vadidegenek megkérdezik, miért ilyen a gyerek arca.