Edinának eddig is volt problémája az egészségével, ám most újabb kellemetlenségen kellett átesnie.

Kulcsár Edina egészsége rendszeresen rakoncátlankodik, és most itt egy újabb probléma, amellyel szembe kellett néznie. Pár nappal ezelőtt arcüregemelésen esett át a TV2 sztárja, amely során csontpótlást is végeztek rajta és implantátumcsavart is helyeztek be. Azért volt erre szükség, mert egy régebben kihúzott fog helyén elritkult a csontállomány.

Kulcsár Edina arcüregemelésen esett átForrás: Instagram/edinakulcsar

Mivel Edinát édesanyja és dédmamája nevelték fel, így nem volt pénzük magánorvosi ellátásokra. Ezért ha Edinának valamelyik fogával gondja akadt, akkor a helyi SZTK-ba kellett elmennie, és az egyik ilyen kezelés idejéből származik a most helyrehozott probléma.

„Kiskoromtól kezdve állandó arcüreggyulladással küzdöttem. Volt több rossz fogam is, amiket az akkori fogorvosom általában gyökérkezeléssel, majd gyökértöméssel oldott meg. Az egyik fogam gyökerét viszont nem távolította el rendesen" – mesélte Edina a Best Magazinnak. Ez volt az az eset, amely gyulladásokhoz, majd csontritkuláshoz vezetett.

Kulcsár Edina egyre több betegséggel küzdFotó: Szabó Gábor/Origo

Az Aktív műsorvezetője korábban hangszálgyulladással küzdött, februárban eltörött a karja, nem sokkal előtte pedig csomókat találtak a mellében is.

„Ez egy kicsit nekem is sok, pedig nem szoktam túlaggódni a dolgokat" – vallotta be őszintén.

Ám állítása szerint nagy segítség, hogy legalább a magánélete rendben van, mert párjával, Andrissal nagyon boldogok. Természetesen a párja mellett családjára is számíthat, ami szintén nagyon fontos számára.