20 év után visszanyerte látását az 55 éves Kevin Coughlin

Forrás: Pix11 -
látássérült Dr. Life látás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban azt hitték, soha többé nem gyógyulhat meg Kevin Coughlin, akinek látóidegei 20 éve betegedtek meg. A férfi azonban csodával határos módon újra lát, az okát azonban még mindig kutatják. 

A Daily Mail számol be az 55 éves New York-i férfi csodálatos gyógyulásáról. Kevin Coughlin húsz évig gyakorlatilag ködöt látott maga előtt, mivel megbetegedetek a látóidegei.

2013-ban azonban valami megváltozott: fokozatosan elkezdte visszanyerni a látását, ám az okát még senki sem tudja - az orvosok szerint ugyanis a betegség nem gyógyítható.

20 év után visszanyerte látását az 55 éves Kevin Coughlin Forrás: Pix11

Az úgynevezett látóideg-sorvadást a Leber féle atrophia okozta, ami egy mitokondriális, öröklődő betegség. Kevin 36 éves volt, amikor elkezdett megvakulni, és nem volt orvos, aki tudott volna rajta segíteni. Éveken át csak masszív ködfelhőt látott maga előtt, mígnem 2013-ban valahogy elkezdett átszűrődni a fény, azóta pedig folyamatosan javult a férfi látása.

Végül idén májusban megpillantotta vakvezető kutyája arcát.

Látása egyre javul, most 70%-os. Kevin biztos abban, hogy rátalált a megoldásra:

szerinte az étkezése, az imádkozás és a meditálás gyógyította őt meg.

Mi az igaz barátságok titka?http://www.life.hu/drlife/20161205-az-igaz-baratsagok-titka.htmlA valódi, akár egy életen át tartó barátság igazi ritka kincsnek számít, amely ha egyszer birtokunkba kerül, nem elég csupán megbecsülni, hanem ápolni is kell. Most összegyűjtöttük azokat a dolgokat, amelyek nélkül nem működhet egyetlen igaz baráti kapcsolat sem. Dr. LifeThinkstockÜrüléket fecskendezett rákos fiába az asszonyhttp://www.life.hu/drlife/20161204-uruleket-fecskendezett-rakos-fiaba-az-asszony-igy-akarta-megolni.htmlRettenetes módon akarta megölni rákos gyermekét Tiffany Alberts. Az anya ürüléket tett 15 éves fia infúziójába, amikor az gyógykezelést kapott a kórházban. Dr. LifeThinkstockA testeden is meglátszik, ha mentális problémád vanhttp://www.life.hu/drlife/20161202-a-mentalis-problemak-mint-a-depresszio-es-a-szorongas-testi-bajt-okozhat.htmlAz alternatív gyógyászat és a kínai orvoslás alapja, hogy a test és a psziché kölcsönös kapcsolatban állnak egymással. Egy nemrég megjelent kutatás szerint mindez a fiatalokat is ugyanúgy érintheti: a neves svájci Bázeli Egyetem kutatói tinédzsereken vizsgálták, hogyan befolyásolja a fizikai jóllétet egy-egy mentális zavar. Dr. LifeThinkstockPaudits Bélát baleset érte: "Borzalmas fájdalmakat élek át"http://www.life.hu/drlife/20161203-paudits-belat-baleset-erte-azt-allitja-megalazzak-a-korhazban.htmlPaudits Béla úgy érzi, már nincs miért élnie. Szomorú, fáradt, fájdalmai vannak, nemrégiben pedig baleset is érte. Dr. Life--Halálos vírusokról szóló filmek, amelyek után biztosan rászoksz a kézmosásrahttp://www.life.hu/drlife/20161130-virusokrol-szolo-mozifilmek.htmlGyorsan terjedő vírusok, világméretű járványok, megőrült emberek, pánik és félelem – nem egy filmest ihletett már meg a halált okozó szupervírus fikciója, amelynek hála számos izgalmas filmalkotás közül válogathat a borzongásra és rettegésre vágyó néző. Most összegyűjtöttük a kategória legjobbjait. Dr. Life--Kulcsár Edina egészségügyi gondokkal küzd http://www.life.hu/drlife/20161202-csontplotasos-muteten-esett.htmlEdinának eddig is volt problémája az egészségével, ám most újabb kellemetlenségen kellett átesnie. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.