Cheyann Shaw éveket töltött azzal, hogy tökéletesítse testét, ám egy váratlan betegség miatt fenekestül felfordult a nagyon fiatal lány élete. 

Évekig fitneszversenyeken mutatta meg izmosra gyúrt testét Cheyann Shaw, ám a petefészekrák megtámadta a szervezetét, most pedig azt kell végignéznie, hogyan épülnek le azok az izmok, amiket oly sok, kőkemény munkával szedett magára.

Forrás: Instagram/cheymarie_fit

A 23 éves lány négyes stádiumú petefészekrákban szenved, augusztusban derült fény a betegségére. "Amikor kiderült, hogy beteg vagyok, nagyon megijedtem, de aztán ez elmúlt, mert harcolnom kellett. Tudtam azt is, hogy a családomnak és a férjemnek szüksége van rám, és nincs szándékomban elhagyni őket. Ekkor döntöttem el, hogy felveszem a kesztyűt, és nem hagyom magam – mesélte a lány a People magazinnak. 

A fitneszmodell azóta túl van egy nagyon komoly, 5 és fél órás műtéten, és fogyott 7 kilót. "Nagyon nehéz végignézni, hogy tűnik el rólam az izom. Amikor éveket töltesz azzal, hogy felépíts valamit, rossz látni, ahogy ez megváltozik" – vallja a lány, aki már túl van a kemoterápián, és testével is kibékült. Már edzhet, bár még csak nagyon kis súlyokkal dolgozhat. Tudom, nagyon sok munka vár még rám, de már látom a változást. Mindegy egyes nap jobban és jobban leszek" – mondta Shaw.