Gáspár Győző évek óta gyógyszereken él, és egyszerűen képtelen abbahagyni. Rengeteg problémát okoz ez az életében, nemrég még balesetet is szenvedett a szerek miatt, mégsem áll le, mert nem bír.

"Nem teszem le, nem bírom letenni" – vallotta be Gáspár Győző, aki évek óta pánikbetegségben szenved. Gyógyszert szed rá, anélkül már nem is tud létezni. Mindennap alig várja, hogy bevegye a napi adagját, pedig sok problémát okoz neki a szer. Nem lát normálisan, és szédül is tőle, de más nem segít rajta.

Begyógyszerezve balesetezett GyőzikeFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Sajnos ez elég sok problémát okoz otthon is, mikor kiborulok. Tegnap egy kicsit túladagoltam magam megint gyógyszerrel. Nincs olyan szer Magyarországon, ami a pánikbetegségen segítene" – panaszolta Győzike, aki a BeleValó műsorvezetőjeként sok időt tölt külön a családjától. Mivel sok gyógyszert szed, ezért inkább Budapesten marad, mert veszélyes lenne vezetnie. "Egyáltalán nem lenne szabad vezetni, volt is egy balesetem két hete vasárnap. Titokban tartottam. Kijöttem a Való Világból, mentem hazafelé, és szóltam a főnökségnek, hogy baj van, beleszaladtam a Lágymányosi hídba" – vallotta be az Esti Frizbiben az egykori valóságshow-sztár, aki azt is elárulta, nem lát jól a gyógyszerektől. Ilyenkor a telefont sem veszi fel, Bea asszony pedig féltékenykedik.