Majdnem meghalt Dave Tyler a hajmosás miatt

Fotó: Craig Hibbert -
halál hajmosás vérrög
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csupán a haját akarta levágatni a brit kétgyerekes apa, de majdnem meghalt a szépségszalonban tett látogatása után. A hajmosás volt tragikus hatással az ütőereire, olyannyira, hogy vérrög keletkezett az agyában és majdnem meghalt.

Hónapokig feküdt kórházban Dave Tyler, miután új frizurát vágatott magának. Kiderült, hogy mindenért a hajmosótálca okolható: olyan rossz szögben állt, hogy attól vérrög alakult ki a kétgyerekes apa fejében. Két nappal a szépségszalonban tett látogatása után egyszerűen összeesett a férfi.

Majdnem meghalt Dave Tyler a hajmosás miatt Fotó: Craig Hibbert

A kórházi vizsgálatok során az orvos megerősítette, hogy valóban a hajmosás miatt épült le a férfi. Az apa 3 teljes hónapon át feküdt a kórházban és maradandó károsodásokat szenvedett, de legalább él. Tolószékben tudott csak közlekedni, azóta már azonban bottal is képes járni. Az eset 2011-ben történt, a férfi pedig beperelte a szépségszalont. Szerinte elkerülhető lett volna a rögképződés, ha több törölközőt tesznek a nyaka alá. Az ügy nemrég zárult le, Dave Tyler pedig 90 ezer font kártérítést kapott, ami átszámítva körülbelül 34,8 millió forint - írja az Express.co.uk.

Súlyos testképzavarral küzd Stephen Fode színészhttp://www.life.hu/drlife/20161212-stephen-fode-testkepzavarral-kuzd.htmlStephen Fode színész életét megkeseríti az egyre súlyosabb méreteket öltő testképzavara. Dr. Life--Teljesen leépült a petefészekrák miatt Cheyann Shaw bikinimodellhttp://www.life.hu/drlife/20161212-cheyann-shaw-bikinimodell-a-petefeszekrak-miatt-teljesen-leepult.htmlÉveket töltött teste és izmai felépítésével Cheyann Shaw, ám most egy sokkal fontosabb dologért kell küzdenie, mégpedig az életéért. Nyáron ugyanis petefészekrákot diagnosztizáltak a fiatal nőnél, akinek teste teljesen leépült a kezelések miatt, de most csak az a fontos, hogy életben maradjon. Dr. LifeOrigo26 ujjal született Omar Martinezhttp://www.life.hu/drlife/20161211-26-ujjal-szuletett-omar-martinez-igy-segit-a-csaladnak.htmlOmar Martinezt oktopusznak is csúfolták, nem ok nélkül: a fiú 26 ujjal született. Dr. Life--Balázs Fecó szívproblémái miatt már nem bírja az utazásthttp://www.life.hu/drlife/20161212-balazs-feco-egeszsegi-allapota-miatt-nem-repul.htmlBe kellett látnia Balázs Fecónak, hogy az a rengeteg stressz és a megerőltetés, ami a koncertekkel jár, már nem való neki. A külföldön élő magyarok hiába hívják, a zenész legnagyobb fájdalmára, nem tud eleget tenni a felkéréseknek, mivel a hosszú utazás nagyon megviseli. Dr. Life--12 alkalommal nem vették észre Sally Major betegségéthttp://www.life.hu/drlife/20161212-sally-major-rakos-12-alkalommal-nem-vettek-eszre.htmlHihetetlen, de 12 alkalommal kerülte el az orvosok figyelmét az, hogy Sally Major rákos. A nőt hamarosan műteni kell, a beavatkozás miatt pedig valószínűleg el kell adni a házukat. Dr. Life--Nagyon súlyos genetikai rendellenességgel született a kisfiúhttp://www.life.hu/drlife/20161129-nagyon-sulyos-genetikai-rendellenesseggel-treacher-collins-szindromaval-szuletett-karly-harriott.htmlKarly Herriott kisfia, Loui egy nagyon súlyos és ritka genetikai rendellenességgel született. Az asszony bízik abban, hogy az amerikai sebészek helyrehozhatják a gyerek arcát. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.