Zacher Gábor: "Én is gyakorló függő vagyok"

Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt -
toxikológus vallomás Zacher Gábor függés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A VIASAT3 műsorából kiderült, hogy a népszerű toxikológus saját maga is függő: két nagy szenvedélye a pipázás és a mogyorós csoki.

Zacher Gábor őszintén mesél válásáról és új szerelméről a ma esti Lakástalkshowban. A népszerű szakember ezek mellett a függőségeiről is beszélt. A toxiklógus azt is bevallotta, hogy gyakran használja ezeket a szereket, akár naponta is.

Zacher Gábor imádja a különböző csokikat Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt

Nem volt megfelelő szülői kontroll, igazándiból sosem mondták, hogy ne csináld és aztán úgy rajtam ragadt.


"Nagyon fontos, hogy legyen az életünkben egy „drive", egy vezető, akinek elfogadjuk a véleményét. Ő kívülről objektíven lát bennünket és nem azért szól be, mert az állásunkra fáj a foga, hanem mert látja, hogy nem tudunk megmaradni a keretrendszeren belül. Nekem nagyon sokszor a párom a "drive", aki pozitív módon beszól. És ez tök jó, mert tőle elfogadom"

Zacher Gábor a válásáról és új szerelméről mesélt

Az érzelmek olyan erősnek bizonyultak, hogy a neves toxikológus elhagyta a feleségét, és boldogan él kedvesével. Zacher Gábor eddig csak szűkszavúan nyilatkozott erről az időszakról, de most megosztotta megismerkedésük történetét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.