A VIASAT3 műsorából kiderült, hogy a népszerű toxikológus saját maga is függő: két nagy szenvedélye a pipázás és a mogyorós csoki.

Zacher Gábor őszintén mesél válásáról és új szerelméről a ma esti Lakástalkshowban. A népszerű szakember ezek mellett a függőségeiről is beszélt. A toxiklógus azt is bevallotta, hogy gyakran használja ezeket a szereket, akár naponta is. 

Zacher Gábor imádja a különböző csokikatForrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt

"Munkaalkoholista vagyok, mogyorós csoki függő, edzésfüggő és nikotinfüggő is. 41 éve pipázom, 15 és fél éves voltam, amikor elkezdtem. Nagyfiú akartam lenni és ugye ott volt a szociális minta, apám is pipázott. Nem volt megfelelő szülői kontroll, igazándiból sosem mondták, hogy ne csináld és aztán úgy rajtam ragadt. Ma már a szenvedélyem, gyűjtöm is a pipákat" - fejtette ki Zacher Gábor.
Hozzátette, hogy szerinte a függőség jó is tud lenni, ha az ember tudja a keretrendszerét. "Nagyon fontos, hogy legyen az életünkben egy „drive", egy vezető, akinek elfogadjuk a véleményét. Ő kívülről objektíven lát bennünket és nem azért szól be, mert az állásunkra fáj a foga, hanem mert látja, hogy nem tudunk megmaradni a keretrendszeren belül. Nekem nagyon sokszor a párom a "drive", aki pozitív módon beszól. És ez tök jó, mert tőle elfogadom" - mesélte az ismert toxikológus.

Zacher Gábor a válásáról és új szerelméről mesélt
Az érzelmek olyan erősnek bizonyultak, hogy a neves toxikológus elhagyta a feleségét, és boldogan él kedvesével. Zacher Gábor eddig csak szűkszavúan nyilatkozott erről az időszakról, de most megosztotta megismerkedésük történetét.