A 26 éves Dejah Hall sokkoló képeket mutatott magáról a közösségi oldalán. A lány drogfüggő volt, azonban már évek óta tiszta. Mutatjuk, mennyit változott a külseje! 

Az arizonai Dejah Hall már 4 éve tiszta, ezt pedig a közösségi oldalán is tudatta ismerőseivel. A lány története tényleg hihetetlen: ő maga is tudja, mennyire szerencsés azért, mert ki tudott gyógyulni a függőségéből. 

Dejah drogfüggősége 17 évesen kezdődött: ekkor szokott rá a gyógyszerekre.Buliztam a haverjaimmal, és bevettem egy pirulát, mert elég stresszes voltam, és otthon sem mentek jól a dolgok - mondta a lány a Daily Mailnek, és hozzátette, hamarosan már napi 6 pirulát szedett, egészen 20 éves koráig. Ekkor elvonóra ment, ám 3 napot kihagyott egy barátja édesanyjának a halála miatt. Ezt azonban nem kellett volna: rosszabbul lett, és a klinikáról is elküldték. 

Gyönyörű nő lett az egykor drogfüggő Dejah HallForrás: Facebook/Dejah Hall

Maga alatt volt, ezért is próbálta ki egy ismerőse javaslatára a heroint, ami viszont tönkretette őt. Sokkolóan vékonyra, 43 kilóra fogyott, ám még mindig szépnek látta magát - ez is a drog hatása miatt volt.

A fordulópont 2012 decemberében jött el az életébe: találkozott idős nagypapájával, aki megígértette vele, hogy új életet kezd. A lány nem sokkal később börtönbe került a drog miatt, nagyapja meghalt, ő azonban megfogadta, soha többé nem nyúl kábítószerhez.

Dejah HallForrás: Facebook/Dejah Hall

Dejah be is tartotta fogadalmát. 4 éve tiszta, és a magánélete is helyreállt: van egy tündéri kislánya, aki miatt soha, de soha nem akar olyan emberekkel egy társaságban lenni, akik kábítószereznek.