A TMZ hírportál szerint Carrie Fisher színésznő szívinfarktust kapott egy Londonból Los Angelesbe tartó repülőjáraton. Újra kellett éleszteni.

A Star Wars filmek Leia hercegnője leszállás előtt negyed órával lett rosszul. Egy, a gépen utazó egészségügyi szakember élesztette újra a színésznőt, körülbelül 15 percig küzdöttek az életéért, mire a szíve újra verni kezdett.  
 

Carrie FisherForrás: AFP/2016 Getty Images/Dimitrios Kambouris


A TMZ azt írja, a reptéri rendőrség megerősítette, hogy valakit valóban elsősegélyben kellett részesíteni a repülőút allatt, de nem nevezték meg a beteget. Landolás után a 60 éves színésznőt kórházba szállítótták, az állapota kritikus.

Fisher új könyvének bemutatója miatt volt úton, a The Princess Diarist november 22-én jelent meg. 

Később a színésznő testvére, Todd Fisher közölte: nővérét az intenzív osztályon kezelik:
"Nem lenne korrekt azt mondani, hogy stabil az állapota. Nem azt mondom, hogy jól van, de azt sem mondom, hogy nincs jól" - fogalmazott.

Todd Fisher nem osztott meg további részleteket testvére állapotáról, hiszen - mint mondta - ő sem tud sokkal többet másoknál. Megjegyezte azt is, hogy nagyrészt találgatások azok a jelentések, amelyek Carrie Fisher kórházba kerülésének körülményeiről szólnak.