Gyermeke elvesztésébe halhatott bele Carrie Fisher édesanyja, Debbie Reynolds

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Ethan Miller -
halál Debbie Reynolds Carrie Fisher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Carrie Fisher 60 évesen hunyt el, miután szívinfarktust kapott. Édesanyja, Debbie Reynolds csupán egy nappal élte túl a lányát, ő is távozott az élők sorából. Egy orvosszakértő szerint a veszteség miatti mérhetetlen fájdalom miatt hunyt el.

"Annyira hiányzik! Csak vele akarok lenni" - ezeket mondta Carrie Fisher anyja, néhány órával azelőtt, hogy légzési nehézségek miatt kórházba került volna, ahol az életét vesztette. Debbie Reynolds csupán egy nappal élte túl a lányát, aki egy szívinfarktusba halt bele.

Carrie Fisher és Debbie Reynolds Forrás: AFP/2015 Getty Images/Ethan Miller

Egy orvosszakértő szerint Debbie Reynolds halálát tényleg lányának elvesztése okozta.

A sokk és a gyász ugyanis olyan mértékű volt, amit nem tudott feldolgozni. Ez az úgynevezett megtört szív szindróma, ami általában 48 órával egy családtag elvesztése után szokott bekövetkezni. "Sokszor előfordul az idősebb hölgyeknél, akik elvesztik a férjüket, vagy anyáknál, akiknek el kell temetni gyermekeiket" - mondta Dr. Connolly, a birminghami közkórház kardiológusa.

A doktorúr elmondta, hogy a sokk és a stressz miatt hatalmas mennyiségű hormon, mint például adrenalin halmozódik fel a szervezetben, amik hatással vannak a szív működésére. A tünetek hasonlóak egy klasszikus szívinfarktuséhoz, és bizony végzetes kimenetelűek lehetnek - írja a Daily Mail.

Az orvos szerint Debbie Reynolds halálát is ez a szindróma okozta.

Titkos betegséggel küzdött George Michaelhttp://www.life.hu/drlife/20161229-komoly-tudobetegsege-volt-george-michael-enekesnek.htmlA napokban hunyt el George Michael, a világhírű énekes, most pedig az is kiderült, 2011 óta komoly tüdőbetegséggel küzdött a sztár. Dr. Life--A Fradi rákos hokisának, Hardi Richárdnak szerelme adott lekierőthttp://www.life.hu/drlife/20161230-szerelmetol-kapott-lelkierot-a-fradi-rakos-hokisa-hardi-richard.htmlÉlete legnehezebb időszakában talált rá párjára Hardi Richárd. A Fradi hokisa ugyanis nyirokcsomórákkal küzdött, amikor egy régi barátságból szerelem szövődött. Kellett is a sportolónak a támogatás, szerelme azonban rengeteg lelkierőt adott neki. Dr. Life--Tippek, hogy megtaláld a belső iránytűdhttp://www.life.hu/drlife/20161221-tippek-hogy-megtalald-a-belso-iranytud.htmlAhány ember, annyi élet és annyi út. Az egyetlen közös bennünk, hogy rátaláljunk arra az ösvényre, amelyen továbbhaladva elérhetjük a kiteljesedés és az önmegvalósítás csodáját. Úgy érzed, elakadtál? Segítünk. Dr. Life--Műcici, kacsaszáj, tükörsima arc – sztárplasztikák 2016-banhttp://www.life.hu/drlife/20161125-vilagsztarok-akik-2016-ban-plasztikaztattak-koztuk-van-cameron-diaz-gisele-bundchen-is.htmlHollywoodban bizony előny a tökéletes test – legyen az ember lánya 20 vagy 70 éves. Az álomgyárban kevesen vannak, akik még sosem feküdtek kés alá, és még kevesebben azok, akiknek ezt el is lehet hinni. 2016-ban is voltak plasztikabotrányok: mutatjuk is, kik kavarták fel legjobban az állóvizet. Dr. LifeAFPKiderült, mi az igazi boldogság titkahttp://www.life.hu/drlife/20161215-a-boldogsag-az-egeszsegen-es-a-baratokon-mulik-nem-a-penzen.htmlA pénz nem boldogít – tartja a mondás, amit nemrég tudományosan is alátámasztottak egy neves londoni egyetem kutatói, akik szerint az emberi szenvedések nagy részéért sokkal inkább a kisiklott emberi kapcsolatok, valamint a testi és lelki megbetegedések tehetők felelőssé. Dr. Life--Oszvald Marikát évek óta fájdalmak gyötrik: "Nem szűnnek"http://www.life.hu/drlife/20161229-oszval-marikanak-evek-ota-fajnak-a-labai.htmlA színpadon mosolyog, miközben elképesztő fájdalom gyötri. Oszvald Marika már évek óta küzd problémájával, de még mindig nem talált rá megoldást. Lábai kínzó fájdalmára egy jó cipő jelenthetne gyógyírt, de sajnos eddig nem sikerült megtalálnia. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.