Meghalt Carrie Fisher édesanyja, Debbie Reynolds

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Ethan Miller -
halál Debbie Reynolds Carrie Fisher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legendás hollywoodi színésznő 84 éves volt, és mindössze egyetlen nappal élte túl a lányát.

A Buzzfeed News tájékoztatása szerint Debbie Reynolds szerdán, egy nappal a lánya, Carrie Fisher halála után lett rosszul és került kórházba légzési nehézségek miatt. A TMZ szerint az idős asszony stroke-ot kapott.

Debbie Reynolds Forrás: AFP/2015 Getty Images/Ethan Miller

Úgy tudni, a világsztár halálának hírét az ügynöke erősítette meg. Másik gyermeke, Todd Fisher azt nyilatkozta, édesanyja Carrie-vel akart lenni, mivel nagyon hiányzott neki a lánya. Lapinformációk szerint Reynolds és fia épp Carrie Fisher temetése ügyében intézkedtek, amikor egyszer csak rosszul lett.

Halálhírére sokan azt írták: „Megszakadt a szíve.”

Debbie Reynolds, Eddie Fisher és Carrie Fisher 1956-ban Forrás: AFP

Reynolds az 50-es, 60-as évek hollywoodi musicaljei és vígjátékai, köztük az Ének az esőben sztárja volt. Életéről és munkásságáról itt olvashatsz bővebben.

Sztárok, akik 2016-ban hunytak el http://www.life.hu/news/20161220-oket-veszitettuk-el-2016-ban-alan-rickman-es-david-bowie.htmlIdén több sztártól is búcsút vettünk. Bátran mondhatjuk, hogy 2016 egy igazán szomorú év volt, hiszen majdnem hetente kellett megírnunk egy-egy kedvencünk halálhírét. Most összeszedtük, kik hagytak itt minket. NewsRossz spermával termékenyítettek meg 26 nőt egy klinikánhttp://www.life.hu/news/20161228-egy-holland-klinikan-26-not-rossz-spermaval-termekenyitettek-meg.htmlÖsszekeverték a spermamintákat a klinikán, ez okozta a bakit, ami miatt 26 nőt rossz spermával termékenyítettek meg. News--A 2016-os év 5 legbizarrabb története a nagyvilágbólhttp://www.life.hu/news/20161201-ime-az-idei-ev-5-legelkepesztobb-sztorija-a-vilagbol.htmlNem is gondolnánk, hogy mennyi hihetetlen eset történt idén is a világban. Összegyűjtöttünk 5-öt a legdurvábbak közül. News--Megfojtotta magyar párját az osztrák férfihttp://www.life.hu/news/20161228-megfojtotta-baratnojet-az-osztrak-ferfi.htmlSokat veszekedtek, a férfi rendszeresen ideges volt a nő miatt. Ám egy napon elege lett belőle, és egyszerűen megfojtotta. News--Megtámadta a riportert az idomított medvehttp://www.life.hu/news/20161228-medvetamadast-szenvedett-egy-musorvezeto.htmlÉlő adásban támadt rá az idomított medve a műsorvezetőre. Az erről készült videó több mint meghökkentő. NewsThinkstockKarácsony napján rabolta el és erőszakolta meg a kislányt a férfihttp://www.life.hu/news/20161228-a-pedofil-emberrablo-megeroszakolt-egy-lanyt-majd-megolte-magat.htmlKarácsony napján rabolt el és erőszakolt meg egy kislányt egy pedofil férfi. Az eset után az elkövető végzett magával. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.