Chloe McMahon-Swift fogmosás közben realizálta, hogy nem tudja mozgatni az arca egy részét. Az orvosi vizsgálatok megállapították, hogy Chloe ritka autoimmun betegségben szenved.

Már decemberben furcsa jeleket észlelt magán, de nem gondolta, hogy ekkora a baj. Ám egy reggelen éppen munkába készülődött, mikor fogmosás közben realizálta, hogy nem mozog az arca.

Chloe McMahon-SwiftForrás: Chloe McMahon-Swift

A fiatal édesanya megtudta, hogy Guillain-Barre-szindrómában szenved, ami egy idegrendszert támadó betegség. Sajnos a kialakulásának okait nem tudják az orvosok, ám a tüneteit már fel lehet ismerni: a kéz és láb ujjainak zsibbadásával indul, majd az érzés lassacskán halad a törzs felé. 

"Influenzával feküdtem otthon, azt hittem, hogy a zsibbadás is a betegség része. Aztán egyre gyengébb lettem, már a végén az is nehezemre esett, hogy kézben tartsam a fiamat. Ezután következett az a reggel, mikor lebénult az arcom" - vallotta be Chloe a DailyMailnek

Chloe jelenleg kórházban fekszikForrás: Chloe McMahon-Swift

A 22 éves nő azóta kórházban van, kezeléseket kap, hogy normalizálják az állapotát. Sajnos az ilyen autoimmun betegségekre nincs végleges gyógymód, csak tünetileg tudják kezelni.