Túl sok potencianövelőt vett be, ezért meghalt

Forrás: Thinkstock -
halál megcsalás férj potencianövelő szerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A férfi holttestére egy hotelszobában találtak. Mint később kiderült, a háromgyerekes nigériai családapa a potencianövelő miatt hunyt el. 

A férfi úgy akart imponálni alkalmi szeretőjének, hogy a kelleténél kicsit több potencianövelő gyógyszert vett be. A 30 éves áldozat az aktus előtt még sosem használt ilyen tipusú készítményeket. Bár a hírek szerint a férfi nem lépte túl a veszélyes adagot, mégis belehalt a csalfa éjszakába - írja a Punchng.

A 30 éves áldozat az aktus előtt még sosem használt ilyen készítményeket Forrás: Thinkstock

A barátnő elrohant a hotelszobából, miután a férfi meghalt. Bár a nő vallomása szerint a szex sokáig tartott, partnere a szerek hatására sem volt képes a magömlésre, így nemi szervének szünni nem akaró keménysége olyan stresszhelyzetbe hozta, melybe belehalt.

Az ünnepek utáni munkaundor valóban létező jelenség – de kezelhetőhttp://www.life.hu/drlife/20170104-az-unnepek-utani-munkaundor-lekuzdese.htmlSemmi kedved dolgozni? Valójában még mindig a karácsony és a két ünnep közötti időszak körül forognak a gondolataid? Szívesen visszamennél az időben, amikor a lustálkodás, a semmittevés és a szeretteid voltak a porondon? Nem vagy egyedül, ráadásul a jelenségnek neve is van, és még kezelhető is. Dr. LifeThinkstockBódi Sylvi: "Két nap alatt túl voltam a nehezén" http://www.life.hu/drlife/20170104-bodi-sylvi-meggyogyult-ettol-lett-jobban-a-csodaszep-az-egykori-playmate.htmlAz egykori playmate nem szeret gyógyszert szedni, így egy teljesen más módszert választott arra, hogy kigyógyítsa magát az influenzából. Dr. Life--Fogmosás közben bénult le a 22 éves nő arcahttp://www.life.hu/drlife/20170103-egyik-pillanatrol-a-masikra-lebenult-egy-22-eves-no.htmlChloe McMahon-Swift fogmosás közben realizálta, hogy nem tudja mozgatni az arca egy részét. Az orvosi vizsgálatok megállapították, hogy Chloe ritka autoimmun betegségben szenved. Dr. LifeOrigoLefújták az előadást egy budapesti színházban - Mentőt kellett hívni a fiatal színészhezhttp://www.life.hu/drlife/20170102-lefujtak-egy-eloadast-a-budapesti-szinhazban-mentot-kellett-hivni-varga-adam-szineszhez.htmlElmaradt az előadás a budapesti Újszínházban, mert mentőt kellett hívni Varga Ádámhoz, az Énekes madár című darab fiatal színészéhez. Dr. LifeOrigoElektrosokk terápiával kezelik Phil Collinsthttp://www.life.hu/drlife/20170102-phil-collins-elektrosokk-kezelessel-gyogyul.htmlA hétszeres Grammy-díjas énekes elárulta, miért van szüksége elektrosokk terápiára. Dr. Life--Mire a hármas ikrek meggyógyultak, az édesanyjuk meghalt http://www.life.hu/drlife/20161230-meghalt-a-koraszulott-ikrek-edesanyja.htmlA három csecsemő koraszülötten jött a világra, ám mire hazavihették volna a szülők, az édesanya tragikus módon életét vesztette. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.