Fogmosás közben bénult le a 22 éves nő arca

Forrás: Chloe McMahon-Swift -
betegség bénulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Chloe McMahon-Swift fogmosás közben realizálta, hogy nem tudja mozgatni az arca egy részét. Az orvosi vizsgálatok megállapították, hogy Chloe ritka autoimmun betegségben szenved.

Már decemberben furcsa jeleket észlelt magán, de nem gondolta, hogy ekkora a baj. Ám egy reggelen éppen munkába készülődött, mikor fogmosás közben realizálta, hogy nem mozog az arca.

Chloe McMahon-Swift Forrás: Chloe McMahon-Swift

A fiatal édesanya megtudta, hogy Guillain-Barre-szindrómában szenved, ami egy idegrendszert támadó betegség. Sajnos a kialakulásának okait nem tudják az orvosok, ám a tüneteit már fel lehet ismerni: a kéz és láb ujjainak zsibbadásával indul, majd az érzés lassacskán halad a törzs felé.

"Influenzával feküdtem otthon, azt hittem, hogy a zsibbadás is a betegség része. Aztán egyre gyengébb lettem, már a végén az is nehezemre esett, hogy kézben tartsam a fiamat. Ezután következett az a reggel, mikor lebénult az arcom" - vallotta be Chloe a DailyMailnek.

Chloe jelenleg kórházban fekszik Forrás: Chloe McMahon-Swift

A 22 éves nő azóta kórházban van, kezeléseket kap, hogy normalizálják az állapotát. Sajnos az ilyen autoimmun betegségekre nincs végleges gyógymód, csak tünetileg tudják kezelni.

Susan Sarandon unokája közel volt az életveszélyhezhttp://www.life.hu/drlife/20170103-susan-sarandon-unokaja-fejserulest-szenvedett.htmlA híres színésznő unokája egy baleset következtében fejsérülést szenvedett; majdnem komoly baj lett belőle, de a szerencsére végül nem lettek maradandó sérülései. Dr. Life--Lefújták az előadást egy budapesti színházban - Mentőt kellett hívni a fiatal színészhezhttp://www.life.hu/drlife/20170102-lefujtak-egy-eloadast-a-budapesti-szinhazban-mentot-kellett-hivni-varga-adam-szineszhez.htmlElmaradt az előadás a budapesti Újszínházban, mert mentőt kellett hívni Varga Ádámhoz, az Énekes madár című darab fiatal színészéhez. Dr. LifeOrigoBódi Sylvit ledöntötte az influenzahttp://www.life.hu/drlife/20170102-bodi-sylvi-agynak-dolt.htmlBódi Sylvi nagyon sportos és egészséges életet él, ritkán dönti le a lábáról egy megbetegedés. Az influenza viszont most őt sem kerülte el. Dr. LifeOrigoElektrosokk terápiával kezelik Phil Collinsthttp://www.life.hu/drlife/20170102-phil-collins-elektrosokk-kezelessel-gyogyul.htmlA hétszeres Grammy-díjas énekes elárulta, miért van szüksége elektrosokk terápiára. Dr. Life--Balesetet szenvedett a népszerű Youtube-sztárhttp://www.life.hu/drlife/20170102-eltorott-mindket-laba-a-fiatal-youtuber-ferfinak.htmlAz elhibázott ugrás miatt majdnem életét vesztette a fiatal férfi, bár így is kétséges, hogy fog-e tudni még normálisan járni a jövőben. Dr. LifeOrigoRendszeresen szanatóriumban kezelik Bódi Margót és Gusztithttp://www.life.hu/drlife/20170101-bodi-margo-es-guszti-rendszeresen-szanatoriumban-kezelik.htmlMivel Bódi Margó és Guszti is voltak már súlyos betegek, sokkal jobban odafigyelnek az egészségükre, mint korábban. Az énekesnő agyi infarktuson esett át, Gusztinak pedig a szívével voltak gondok. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.