Kocsis Tibor X-Faktor baleset síelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kocsi Tibort sielés közben érte a baleset, a lába sérült meg.

Tibó Ausztriában síelt, amikor baleset érte. A lába ugyan nem tört el, de sínbe kellett tenni. Sérült testrészéről képet is mutatott a Facebookon, és tancsokat is adott azoknak, akik síelni készülnek:

"A mája akár egy alkoholistáé" - Kórházban az energiaital-függő nő http://www.life.hu/drlife/20170110-az-energiaital-fuggoseget-okoz.htmlAzt mondják, az energiaital nem káros a szervezetre, ezúttal mégis úgy tűnik, nagy károkat okozott... Dr. Life--Kiderült, hogy miért ringatják inkább baloldalt az újszülöttjüket az anyákhttp://www.life.hu/drlife/20170110-ezert-ringatjak-inkabb-baloldalt-az-ujszulottjuket-az-anyak.htmlSikerült megoldani annak rejtélyét, hogy az anyák miért inkább baloldalt ringatják az újszülöttjeiket. A kutatók szerint ez a pozíció aktiválja a gyermek jobb agyféltekéjét, amelynek nagy szerepe jut a kommunikációt és a kötődést segítő agyi funkciókban. Dr. LifeThinkstockKétfejű baba született Mexikóban - Videó!http://www.life.hu/drlife/20170110-ketfeju-baba-latott-napvilagot-mexikoban.htmlA 2017-es év első napjaiban kétfejű baba született Mexikóban. A kicsiről videó is készült. Dr. Life--Hosszú, göndör haja mutatott rá a lappangó rákra http://www.life.hu/drlife/20170110-hosszu-hajanak-koszonheti-a-kislany-az-eletet.htmlA 4 éves kislánynak irreálisan hosszú, göndör fürtjei voltak. Kiderült, hogy azért, mert a rákkal harcolt a szervezete. Dr. LifeThinkstockA lány komoly betegséggel küzd: élete végéig növésben lesz a szájahttp://www.life.hu/drlife/20170110-komoly-betegseg-miatt-no-orokke-a-fiatal-lany-szaj.htmlElképesztő betegségben szenved egy fiatal lány: a szája folyamatosan duzzad, nem áll meg a növésben. Nem is gondoltuk volna, hogy ilyen létezik. Dr. LifeThinkstockA lány komoly betegséggel küzd: élete végéig növésben lesz a szájahttp://www.life.hu/drlife/20170110-komoly-betegseg-miatt-no-orokke-a-fiatal-lany-szaj.htmlElképesztő betegségben szenved egy fiatal lány: a szája folyamatosan duzzad, nem áll meg a növésben. Nem is gondoltuk volna, hogy ilyen létezik. Dr. LifeThinkstock







Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.