A 45 éves nő 36 alkalommal feküdt kés alá, 17 milliót költött a külsejére, de még mindig úgy érzi, hogy nem tökéletes a végeredmény. 

Manoush Vasquez  New York-i színésznő retteg az öregedéstől, így mindent megtesz azért, hogy jü néhány évet letagadhasson. A 45 éves asszony úgy gondolja, hogy az öregedés nem más, mint egy genetikai hiba. 

A nő 1998 óta rendszeres látogatója a plasztikai sebészeknek, hiszen mindig talál önmagán valamit, amit egy kicsit szebbé szeretne varázsoltatni.

36 műtéten esett át a nő, mégsem elégedett a kinézetévelForrás: facebook.com/manoush.justmanoush

A közel két évtized alatt összesen 36 alkalommal operálták meg, a többi között hatszor volt mellműtéte, a szemeit is "cicaszemmé" szabatta, és természetesen, az ajkai sem maradhattak ki a sorból - írta meg a DailyMail

A Frankendoll becenéven is ismert nő elárulta, hogy a műtétek ugyan sokszor komoly fájdalommal járnak, de neki mindent megér a fiatalsága, illetve annak látszata. Abban is biztos, hogy még lesznek további beavatkozások is, mert a külseje még mindig nem tökéletes.

A nő azonban arra nem gondol, hogy a plasztikai műtétek milyen negatív következményekkel is járhatnak. Nézd meg, hogy milyen volt néhány sztár külseje a szépészeti beavatkozások előtt és után.