17 milliót költött a külsejére, mégsem elégedett a nő

Forrás: facebook.com/manoush.justmanoush -
önbizalomhiány operáció plasztikai sebészet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 45 éves nő 36 alkalommal feküdt kés alá, 17 milliót költött a külsejére, de még mindig úgy érzi, hogy nem tökéletes a végeredmény. 

Manoush Vasquez New York-i színésznő retteg az öregedéstől, így mindent megtesz azért, hogy jü néhány évet letagadhasson. A 45 éves asszony úgy gondolja, hogy

az öregedés nem más, mint egy genetikai hiba.

A nő 1998 óta rendszeres látogatója a plasztikai sebészeknek, hiszen mindig talál önmagán valamit, amit egy kicsit szebbé szeretne varázsoltatni.

36 műtéten esett át a nő, mégsem elégedett a kinézetével Forrás: facebook.com/manoush.justmanoush

A közel két évtized alatt összesen 36 alkalommal operálták meg, a többi között hatszor volt mellműtéte, a szemeit is "cicaszemmé" szabatta, és természetesen, az ajkai sem maradhattak ki a sorból - írta meg a DailyMail.

A Frankendoll becenéven is ismert nő elárulta, hogy a műtétek ugyan sokszor komoly fájdalommal járnak, de neki mindent megér a fiatalsága, illetve annak látszata. Abban is biztos, hogy még lesznek további beavatkozások is, mert a külseje még mindig nem tökéletes.

A nő azonban arra nem gondol, hogy a plasztikai műtétek milyen negatív következményekkel is járhatnak. Nézd meg, hogy milyen volt néhány sztár külseje a szépészeti beavatkozások előtt és után.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.