Milliókat költött plasztikára a modell, ettől ment tönkre a szerelmi élete

Forrás: Facebook/Pixee Fox -
plasztikai műtét modell plasztika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg pénzt költött arra, hogy tökéletes legyen a 26 éves modell, az eredmény azonban több, mint rémisztő. 

Több, mint 30 millió Forintot költött magára Pixee Fox, az eredetileg svéd, ám évek óta Észak-Karolinában élő lány, hogy tökéletesen szép legyen. A fiatal nő 20 szépészeti beavatkozáson van túl, aminek a végeredménye abszolút sokkoló. A klasszikus műtétek mellett kivetette például a bordáit is, hogy igazi homokóra alakja legyen.

Forrás: Facebook/Pixee Fox

A lány párja, Justin Jedlica is milliókat költött beavatkozásokra, hogy végül úgy fessen, mint egy élő Ken baba. Sőt, a vágya az, hogy 100 százalékban plasztikáztathassa magát.

Forrás: Facebook/Justin Jedlica, spudtoro.com

Szerencsére a szerelmi élet egyikőjük életébe sem fér bele, mert mindketten imádják a testüket, műalkotásként tekintenek magukra, így roppant elfoglaltak az együttléthez is...

Forrás: Facebook/Pixee Fox

Nem Justin egyébként az egyetlen férfi, aki Ken-re szeretne hasonlítani: itt mutattunk már korábban egy másik, élő Ken babát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.