Az elhagyott barát bosszút állt, és savat öntött az egykori Miss Italy-versenyző arcába. A 28 éves Gessica Notaro súlyos égési sérüléseket szenvedett, orvosai attól tartanak, hogy elveszítheti látását.

Súlyos égési sérülésekkel fekszik kórházban az egykori Miss Italy versenyzője, aki manapság műsorvezetőként dolgozott. Azt állítják, hogy elhagyott barátja állt rajta bosszút, és savat öntött az arcába, ami maradandó károsodásokat okozott. A szakítás után állítólag vadászott Gessica Notarora az elhagyott férfi, aki nem tudta feldolgozni, hogy kidobták.

Gessica Notaro örökre megvakulhatForrás: Facebook/Gessica Notaro

A 29 éves Gorge Edson Tavarest a rendőrség őrizetbe vette, de a férfi tagadja, hogy egykori barátnőjére támadt volna. Így csak az a biztos, hogy valaki savval öntötte le a szépséges arcú nőt, aki súlyos sérüléseket szenvedett.

A 29 éves Gorge Edson Tavarest a rendőrség őrizetbe vette, de a férfi tagadja, hogy egykori barátnőjére támadt volnaForrás: Facebook/Gessica Notaro

Jelenleg is kórházban ápolják, és az orvosai attól tartanak, hogy maradandó károsodásai is lesznek az eset után: lehet, hogy örökre elveszíti látását Gessica, akinek még több plasztikai beavatkozáson is át kell esnie - írja a Daily Mail.