Miklós Edit Faceboookon üzent, hogy jól van – Fotó!

Miklós Edit Facebook baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon aggódunk Miklós Editért, akinek kiderült, a térde sérült meg csúnya balesetében.

Sokkoló videót láttunk, így nagyon aggódtunk a magyar síelőért. Edit most közösségi oldalán üzent, hogy megvan:

A csíkszeredai születésű versenyzőt mentőhelikopterrel szállították a pangaui kórházba, ahova Kaszó Klára, a magyar szövetség ügyvezető elnöke kísérte el – írja a Blikk. A sportvezető tájékoztatása szerint a 28 éves Miklós Edit térdét ugyan helyretették, de az továbbra is instabil, ami arra utal, hogy megsérültek a szalagok. Azt viszont egyelőre nem lehet tudni, hogy "csak" megnyúltak, vagy esetleg szakadás is történt-e.

Friss információk: Így sérült meg súlyos bukása után Miklós Edithttp://www.life.hu/drlife/20170115-miklos-edit-igy-serult-meg-sokkolo-bukasa-utana-kifordult-a-terde.htmlMint ismeretes, Miklós Editnek vasárnap hatalmasat bukott a női alpesi sízők altenmarkt-zauchensee-i lesikló világkupafutamát megelőző hivatalos edzésen. A síelőnek kifordult a térde, de lehet, hogy nagyobb a baj...Dr. LifeOrigoMagatehetetlenül zuhant Miklós Edit: Sokkoló videó a balesetről!http://www.life.hu/drlife/20170115-miklos-edit-nagyot-bukott-a-altenmarkt-zauchensee-ben-zajlo-lesikloversenyen.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, mentőhelikopter szállította el a sípályáról a magyar sztársportolót. Miklós Edit ugyanis óriásit bukott az Altenmarkt-Zauchensee-ben zajló lesiklóversenyen. Dr. Life--Dráma! Miklós Edit nagyott bukott, mentőhelikopterrel szállították elhttp://www.life.hu/drlife/20170115-miklos-edit-nagyott-bukott-mentohelikopterrel-szallitottak-el.htmlNagy a baj. Mentőhelikopter szállította el a sípályáról a magyar sztársportolót. Miklós Edit óriásit bukott az Altenmarkt-Zauchensee-ben zajló lesiklóversenyen. Dr. LifeDráma! A bíróságon állt le a magyar zenész szívehttp://www.life.hu/drlife/20170114-cintula-keresztes-tibor-dj-szive-megallt-egy-birosagi-targyalason.htmlAz ország első lemezlovasát, Keresztes Tibort a saját húga citálta pénteken bíróság elé. A tárgyaláson aztán a diszkós annyira felzaklatta magát, hogy a szíve felmondta a szolgálatot.Dr. Life--Magának köszönheti? Kiderült, mitől lett beteg Szabó Zsófihttp://www.life.hu/drlife/20170114-szabo-zsofi-elarulta-mitol-lett-inzulinrezisztens.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Szabó Zsófi inzulinrezisztenciával küzd, amiről bátran beszél a nyilvánosság előtt. Most azt is elárulta, mi okozhatja nála a betegséget. Dr. LifeOrigoÁllítják: Ismét kórházba került Törőcsik Marihttp://www.life.hu/drlife/20170114-torocsik-mari-szineszno-ismet-korhazba-kerult-allitjak.htmlSúlyos egészségi gondokkal küzd, de a hírek szerint nem veszélyes Törőcsik Mari állapota, akit lapinformációk szerint egy budapesti kórházban kezelnek. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.