Egy napja röppent fel a hír, hogy Misha Barton színésznő mentális zavar miatt kórházba került. A színésznő most közleményt adott ki, amiben elmondja, mi is történt valójában.

Mischa Barton, a Narancsvidék című sorozat sztárját egy nappal ezelőtt került a pszichiátriára. A szomszédjainak tűnt fel, hogy a 31 éves színésznő ok nélkül hangosan üvöltözik, a kerítésbe kapaszkodva ugrál, és megállás nélkül azt hajtogatja, hogy az anyja egy boszorkány. A színésznő egy közleményben állítja, hogy nincs mentális beteséges, nem bolondult meg, hanem bedrogozták. Elmondása szerint már jól van, hazaengedték a kórházból - írja a People magazin.

Mischa Barton úgy viselkedett, mintha megbolondult volnaForrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Tmza

"25-én este elmetem bulizni a barátaimmal, hogy megünnepeljük a születésnapomat. Ittam pár pohárkával, azonban egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy nem tudom kontrollálni a viselkedésemet. Ahogy telt az idő, egyre rosszabbul éreztem magam. Professzionális segítséget kaptam, elmondták, hogy egy GBH nevű drog került a szervezetembe. Egy éjszakát töltöttem a kórházban, és már jobban érzem magam" - írja a színésznő.

Mischa közleményében megköszönte a kórház dolgozóinak, hogy gondoskodtak róla. Továbbá felhívta minden nő figyelmét, hogy nagyon vigyázzanak az italukra, ha szórakozni mennek.

A GBH (másnéven Gina) nevü kábítószer elteljedt randidrog, hatóanyagát érzéstelenítésre, depresszió és narkolepszia ketelésére hasznlják.