Genetikai betegség miatt törpe az egész család: Fotó!

Forrás: Northfoto -
betegség törpenövés genetika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy furcsa genetika betegség miatt szinte a komplett család törpenövésű. Így néz ki Ram Raj Chauhan és a rokonai. 

Hyderabad városában él az a család, aki ritka genetikai betegségben szenved. A rendellenesség neve Achondroplasia, melynek következtében a beteg vagy alacsony növésű lesz, vagy aránytalanul rövid végtagokkal fog rendelkezni.

Ram Raj Chauhan egész családja törpe növésű egy genetikai betegség miatt Forrás: Northfoto

Az 52 éves Ram Raj Chauhan családja jelenleg 11 tagból áll, de közülük 9-en a furcsa genetikai rendellenességel születtek. Arra is volt példa, hogy a família 21 főből állt, ekkor 18-an viselték magukon a betegség sajátosságait.

"Amikor kilépünk az utcára, mindenki kérdésekkel bombáz minket. Miért vagytok ilyen kicsik? Honnan származtok?" - mesélte a családfő a Mirrornak.

Paola Antonini féllábú modellélt őrül meg az internethttp://www.life.hu/drlife/20170131-paola-antonini-a-mulabbal-elo-modell.htmlSokan összetörtek volna attól a traumától, amin a fiatal lány keresztül ment. De Paola inkább magasabb fokozatra kapcsolt, és boldogabb mint valaha. Dr. LifeOrigoDurva: "Faember" betegséggel küzd a 10 éves kislányhttp://www.life.hu/drlife/20170131-faember-betegseggel-kuzd-a-kislany.htmlEgy 10 éves kislány nagyon ijesztő és furcsa betegséggel küzd. A környezetében élők 'faembernek' hívják...Dr. Life--Szép szavak Michael Schumacherhezhttp://www.life.hu/drlife/20170131-rosberg-schumachernek-is-koszonheti-a-vb-cimet.htmlA Schumacher család nemrégiben megalapította a Keep Fighting Díjat, amelyet hétfőn adtak át először Düsseldorfban. Az eseményen Jean Todt és Nico Rosberg is elismerően beszélt a hétszeres világbajnok karrierjéről.Dr. Life--Házi praktikák és gyógymódok influenza ellenhttp://www.life.hu/drlife/20170126-hazi-praktikak-influenza-ellen.htmlNéhány nappal ezelőtt az Országos Epidemiológiai Központ közölte, hogy immár hivatalosan is influenzajárvány van, miután a jelentések szerint a kétszeresére emelkedett az influenzaszerű tünetekkel orvoshoz fordulók száma. A vírusos megbetegedés a legtöbb esetben orvosi ellátást igényel, ám számos természetes, otthoni módszerrel is enyhíthetünk a tüneteken. Dr. LifeThinkstockDurva: Egyre több nő akar "Barbie-vaginát"http://www.life.hu/drlife/20170130-barbie-vaginat-muttetnek-maguknak-a-nok.htmlA nők igen magas százaléka fekszik kés alá Kanadában azért, hogy olyan nemi szervük legyen, mint a pornószínésznőknek. Dr. Life--Híres színvakok és színtévesztők, akik másképp látják a világothttp://www.life.hu/drlife/20170125-hiressegek-akik-szinvakok-vagy-szintevesztok.htmlSzínvaknak és színtévesztőnek lenni nem a világ vége. Bár sokan emiatt mondanak búcsút a gyerekkori álommunkájuknak, számos sikeres, híres és színlátásos zavarral küzdő ember példája bizonyítja, hogy így is lehet teljes életet élni és hatalmas eredményeket elérni. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.