Horváth Éva a saját blogján meséli el a terhességének történetét, ott számolt be arról is, hogy milyen betegséggel küzd. Több problémát is okozhatott ez az életében, azt is, hogy nehezen esett teherbe.

Horváth Éva tavaly decemberben jelentette be, hogy babát vár, egy gyönyörű fotóval tudatta rajongóit az elképesztő örömhírről. A gyönyörű modell már régóta szeretett volna anyuka lenni, de nem kürtölte szét egyből az örömét. Saját blogján, a horvatheva.blog.hu-n aról is mesélt, hogy miért várt a bejelentéssel, de azt is megosztotta az olvasókkal, hogy milyen betegséggel küzd.

Horváth Éva betegséggel küzdForrás: Instagram/evahorvathofficial

Horváth Éva egy szakértő segítségével derítette ki, hogy mi is lehet a baj a szervezetében. "Zsófi már régóta jelezte, hogy valami probléma van a pajzsmirigyemmel, amit én ezért vérvizsgálattal folyamatosan ellenőriztettem, de drasztikus eltérést nem találtak. Aztán egyszer az egyik vérvizsgálat kiugró eredményt mutatott. Megállapították, hogy a pajzsmirigyem alulműködik, ez okozza például a túlsúlyt, de a fogantatásnál is nagyon fontos szerepet játszik. Azóta szedek egyébként a pajzsmirigyem működésére ható gyógyszert. A gép az összes B-vitamin hiányát is mutatta, és sajnos a laktózt, tejfehérjét, glutént és a tartósítószereket is jelezte, annak ellenére, hogy tényleg alig bűnöztem" – írja a modell, aki ezután igyekezett minden olyan élelmiszert kiiktatni, ami a probléma forrása lehet. "Azt hiszem, ez volt az a pillanat, amikor »bedurvultam«, és kiiktattam a testemet mérgező összes élelmiszert"  – számolt be a kismama, de hozzátette, hogy kisbabája az összes ilyen ételt imádja. "Amióta kismama vagyok, jártam Zsófinál, mert biztos voltam, hogy nagyon rosszak az eredményeim. Úgy tűnik, a baba imádja az édességet, a finomított szénhidrátokat, amitől eddig pokolian szenvedtem.  A terhesség valahogy megváltoztatta a szervezetemet, és olyan dolgokat tudok megenni, amikre eddig rá sem bírtam nézni. Zsófit és a gépet azonban nem lehet átverni, azonnal jelezte, hogy ezekkel le kell állnom, mert a vitaminfelszívódást is gátolja, és amúgy is csak üres kalóriák, azaz semmi hasznunk nincs belőlük" – olvasható a blogon.