Férfiból lett nő Caitlyn Jenner, teste nem kevés változáson ment már át. A melleit is megműttette az egykori sztárapuka, de nem volt elégedett: nagyobb implantátumokat rakatott be és az sem érdekli, ha az egészsége forog kockán.

Az egykori sztárapuka mindenkit megdöbbentett, mikor két éve bejelentette, hogy nőként akar tovább élni, ezért egy sor műtétnek vetette alá magát. A többi között a melleit is megcsináltatta, de nem volt elégedett. 

Nagyobb mellekre vágyott Caitlyn JennerForrás: Instagram/Caitlyn Jenner

Nagyobb kebleket szeretett volna, a barátai pedig attól félnek, hogy mellei olyanok lesznek, akár az időzített bomba. Hatalmas implantátumokat rakatott be, ami nem veszélytelen. "Caitlyn imádja az új melleit, folyamatosan szűk toppokban parádézik, de amit nem vesz észre az az, hogy az egészségét tette kockára ezzel. Az implantátumok megnövelték az önbizalmát, de az életét veszélyezteti velük" - idézi a RadarOnline az egyik aggódó barátot. Egy ilyen műtét egyébként valóban több egészségügyi kockázattal járhat, mint például az immunrendszer gyengülése, fejfájás, máj- és vesekárosodás. Cailyn Jenner azonban ezekkel nem foglalkozik, élvezi a nagy kebleivel járó előnyöket.