Görbe Nóra megszólalt férje haláláról

Fotó: Polyak Attila - Origo -
halál férj rák Görbe Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt években élte át élete legnehezebb időszakát Görbe Nóra: férje rákbeteg lett, és sajnos hiába küzdött 6 éven keresztül a kórral, hiába tettek meg mindent a gyógyulásáért, az egykor életerős férfi a színésznő szeme láttára sorvadt el.

Görbe Nóra nem beszélt arról a borzalmasan nehéz időszakról, amin az elmúlt években keresztülment, pedig volt mivel megküzdenie. Férje rákbeteg lett, és mialatt a betegséggel harcoltak, a devizahitel is folyamatos stresszben tartotta őket.

Görbe Nóra először beszél férje elvesztéséről Fotó: Polyak Attila - Origo

"A hitel, amelyet 2008-ban a férjem vett fel, nem tűnt veszélyesnek, és természetesen engem is érintett minden ebből adódó nehézség. Ahogy emelték a havi törlesztőt, ő egyre idegesebb lett, és az állandó stressztől nagyon lefogyott. 2010-ben rákbeteg lett.

Sajnos már az első diagnózis áttéteket mutatott,

ennek ellenére onnan sikerült gyógyszerekkel, táplálással 25 kilogrammot híznia, bizakodtunk, újra tudott járni, mozogni, vezetni, egy ideig dolgozott is" – mondta Görbe Nóra, akinek férje sajnos nem tudott felépülni, tavaly augusztusban végleg legyőzte a kór. Hatévnyi harc után a fogorvosként dolgozó dr. Ormos Péter távozott.

Görbe Nóra mindent megtett, hogy férje le tudja győzni a kórt Fotó: Polyak Attila - Origo

"A második csapás szigorúbb volt. Intenzív osztály, majd hosszú hónapokon át tartó rehabilitáció következett. Mindezek a körülmények a bankot természetesen nem érdekelték. Felváltva kórház, ügyelet, sürgősségi, mentők és itthon ápolás következett.

Energiáim 150 százalékát mozgósítva, 24 órás ügyeletben voltam, mindenféle minőségben harcolva a prosztatarák ellen"

– számolt be a nehézségekről a Blikknek a színésznő. "A gyógyszerek már nem hatottak, a csontáttétek miatt már mozogni is alig tudott.

Életem legnehezebb próbatétele volt végignézni, ahogy egy egész életében sportoló, egészséges ember a szemem láttára elsorvad.

Aki itt volt, és látta, annak a hat kórháznak a dolgozói, ahol megfordultunk, tanúi voltak erőfeszítéseimnek. Az első prognózist négy évvel élte túl. Ha járt volna szűrésre, ma is élne. Már nem lehetett megoperálni, és augusztus 14-én 20 óra 33 perckor meghalt" – mondta Görbe Nóra.

Angelina Jolie pókot eszik- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170221-angelina-pokot-es-skorpiot-eszik.htmlAngelina Jolie, az egykor botrányos kapcsolatairól és drogügyeiről elhíresült világsztár ezúttal valóban kiverte a biztosítékot... TV + Sztárok--Tóth Gabit az Eurovízióra! kezdetű petíciót írnak alá a rajongókhttp://www.life.hu/sztarok/20170221-toth-gabit-az-euroviziora-kezdetu-peticiot-irnak-ala-a-rajongok.htmlSzombat éjszaka kiderült, nem a verseny nagy esélyesének tartott Tóth Gabi lesz az, aki hazánkat képviselheti az Eurovízión. Végül Pápai Joci nyerte a versenyt. Az énekesnő a legjobb négy előadó közé sem került be, a rajongói petícióval tiltakoznak az eredmény ellen. TV + SztárokOrigoHázasságáról vallott Medveczky Ilonahttp://www.life.hu/sztarok/20170221-hazassagarol-vallott-medveczky-ilona-a-herceggel.htmlNemcsak ruhabotrányáról, de élete szerelmeiről, helyesebben a szerelem hiányáról is mesélt Medveczky Ilona. A művésznő azt vallja, ő a hivatásába volt szerelmes, és igazán közel csak kevés férfi kerülhetett a szívéhez. TV + Sztárok--Bizarr összeesküvés-elmélet került napvilágra Eminemrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170220-eminemet-ma-mar-egy-robot-helyettesiti.htmlA híres rapper követői úgy vélik, hogy a valódi világsztárt már több mint 10 éve egy hasonmás pótolja. TV + SztárokAFPCseke Katinka megfenyegette Mádai Vivienthttp://www.life.hu/sztarok/20170220-cseke-katinka-stresszoldas-miatt-takarit.htmlCseke Katinka megdöbbentő dolgot vallott be Mádai Viviennek és Berki Krisztiánnak: mostanában nincs túl jó passzban a színésznő, ezért takarítással vezeti le a stresszt, van, hogy napi kétszer is. Mádai Vivient pedig kiosztotta, amiért nem szedi ki fésűjéből a haját... TV + SztárokOrigoPintér Tibor egykori kedvese, Ács Beatrix kiábrándult a sztárbólhttp://www.life.hu/sztarok/20170220-acs-beatrix-kiabrandult-pinter-tiborbol.htmlPintér Tibor és Ács Beatrix kapcsolata már hetekkel ezelőtt véget ért, ám az Édes élet kamerái előtt még láthatjuk tiszavirág életű szerelmük mindennapjait. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.