Átlőtt arcú férfi őrjöngött egy kórházban Brazíliában

lövés kórház őrült
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kórházban készített felvétel járta be az internetet, amelyen egy átlőtt arcú férfi tért be egy sürgősségi osztályra, de olyan őrültként viselkedett, hogy azt hitték, megszállta valami.

Megoszlanak a vélemények, senki nem tudja, mi történt a sürgősségi osztályon randalírozó férfival. A videón egy sebesült férfi látható, aki

átlőtt arccal érkezett meg a kórházba Rióban, és úgy viselkedett, mint akinek teljesen elborult az agya.

Azt nem tudni, hogy pontosan hogyan történt a baleset, és mi szállta meg a férfit, de többek szerint valószínűleg kábítószer befolyása alatt állhatott, sőt, még azt is elképzelhetőnek tartják, hogy önmagát lőtte meg véletlenül. Persze akad olyan kommentelő is, akinek még ennél is jobban elszállt a képzelete, de ezek mind csak feltételezések. A videó feltöltője nem adott magyarázatot arra, milyen körülmények között a felvétel, mindössze annyit tudunk biztosan, hogy Brazíliában rögzítették az esetet.

7 kérdés az egészségről: Dobó Ágihttp://www.life.hu/drlife/20170228-dobo-agi-szepsegkiralynotol-es-modelltol-7-kerdes-az-egeszsegrol.htmlMennyire fittek a sztárok? Vajon voltak-e már súlyos betegek? És mi a helyzet a plasztikával? A Life.hu legújabb sorozatában most hétről hétre kikérdezünk egy hírességet, aki megosztja veletek a legjobb egészségtippjeit és azokat a titkait, amelyekről eddig még talán sohasem beszélt. Ezúttal a 2013-as Miss World Hungary győztesét, Dobó Ágit faggattuk. Dr. LifeOrigoLélekfitnesz: Megtanulok nemet mondani!http://www.life.hu/drlife/20170227-megtanulok-nemet-mondani-a-lelekfitnesz-elso-kihivasa.htmlNeked is nehezen megy nemet mondani? Inkább rábólintasz egy-egy kérésre, feladatra vagy meghívásra, semmint összetűzésbe kerülj miatta? A Life.hu Lélekfitnesz kihívásának első hetében a nemet mondásra buzdítunk téged is. Ha kedvet érzel, csatlakozz, és változasd meg az életed egyetlen hét alatt! Dr. Life--Jackie Kennedy magyar bőrgyógyászhoz, László Ernőhöz járthttp://www.life.hu/drlife/20170301-jackie-kennedy-magyar-borgyogyaszhoz-jart.htmlAz amerikai közvélemény szerette és bálványozta Jackie Kennedyt, aki mindig elegáns volt és kifinomult stílusérzékkel rendelkezett. A klasszikus szépséget testesítette meg, de ezért bőven meg is fizetett. Láncdohányosként ugyanis sokat kellett költenie a bőrére, hogy ne látszódjon meg káros szenvedélyének nyoma. Ebben László Ernő, a világhírű bőrgyógyász segítette. Dr. Life--A WHO összeállította legveszélyesebb szuperbaktériumok listájáthttp://www.life.hu/drlife/20170228-szuperbakteriumok-listajat-allitotta-ossze-a-who.htmlA legveszélyesebb szuperbaktériumok toplistáját állította össze az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO), ezek az antibiotikumoknak ellenálló baktériumok óriási veszélyt jelentenek az emberi egészségre. Dr. LifeOrigoÍgy néz ki a rákos Shannen Doherty - Friss fotó!http://www.life.hu/drlife/20170228-igy-nez-ki-a-rakos-shannen-doherty.htmlRégóta küzd a rák ellen Shannen Doherty, de nem hagyja, hogy a betegség összetörje. A Beverly Hills 90210 című sorozat egykori sztárja egyre jobban néz ki! Dr. Life-- A Nógrád megyei álorvos férfi sok beteget kezelthttp://www.life.hu/drlife/20170228-a-nograd-megyei-alorvos-ferfi-sok-pacienst-kezelt.htmlOrvosnak adta ki magát, és rengeteg embert kezelt is a férfi a Nógrád megyei Szirákon, aki ráadásul nőnek vallotta magát. A helybéli párja sem tudta, hogy minden hazugság, amit az álorvos elmondott magáról. Becsapva érzi magát, ráadásul kuruzsló maffiától rettegnek. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.