Amikor Jaxon Buell megszületett, az orvosok azt mondták, csak néhány óráig élhet, ám ő rácáfolt erre: 2 és fél éves lett. A kisfiú a normális agynak csupán 20 százalékával rendelkezik. Szülei imádják, és rendszeresen töltenek fel róla képet a Facebookra. 

A fél koponyával és agy nélkül született babáról, Jaxon Buellről már korábban is írtunk. Jaxon súlyos betegséggel, anenkefáliával, agy nélkül – helyesebben az emberi agy 20 százalékával – és fél koponyával született. Már az is csodának számított, hogy életben maradt.  A szülőknek, Brandonnak és Brittanynek már a terhesség alatt az abortuszt javasolták, ám ők ezt visszautasították. A kisfiú immár 2 és fél éves is elmúlt. 

Jaxon édesapja a Daily Mailnek arról beszélt, rendkívül boldogok, hogy Jaxon velük lehet, de hozzátette, nagyon nehezek a napjaik. "Vannak napok, amikor megszakad a szívünk, ahogy végig kell néznünk, hogy milyen megpróbáltatásokon kell keresztülmennie, de ahogy reagál ránk, az egészen elképesztő" – mondta. A kicsi fiú egyébként már néhány szót is ki tud mondani.