A gyönyörű modell sokszor mutat képet a terhessége különféle szakaszairól. Most azonban a várandós állapot egyik nagy hátrányáról vallott őszintén. 

Ahogy arról a Life.hu már korábban beszámolt, Horváth Éva kisbabát vár. Tavaly decemberben egy csodálatos, meghitt fotóval hozta nyilvánosságra a hírt a közösségi oldalán. Természetesen Éva is, mint minden kismama aggódik az egészsége miatt, ezért az első időkben a vetéléstől is rettegett.

Tűzvörösben díszelgett Horváth Éva a Story-gálánForrás:Polyák Attila/Origo

Később az is kiderült, hogy a 38 éves sztár pajzsmirigy-alulműködéssel küzd, melynek következtében drasztikus életmódváltásba kezdett. Szerencsére a várandós hetek azóta teljes egészségben telnek, a baba növekszik, a műsorvezető hasa pedig csak egyre gömbölyödik. A szépség azonban ettől függetlenül is képes hódító vadmacskaként pózolni a kamerák előtt, rajongói nagy örömére. 

Most viszont egy nem mindennapi képet osztott meg a közösségi oldalán, ezzel beismerve, hogy a terhességnek bizony vannak árnyékos oldalai is. A vizesedő bokájáról készült fotó kapcsán rengeteg együttérző komment érkezett, ugyanis ezzel a mellékhatással nagyon sok kismama küzd.