Vetéléstől rettegett Horváth Éva

Forrás: Instagram/evahorvathofficial -
terhesség kisbaba Horváth Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint minden kismama, Horváth Éva is aggódott terhessége legelső időszakában, különösképpen a vetéléstől tartott. 

Horváth Éva nemrégen vallotta be, hogy áldott állapotban van. Igyekezett minél tovább titkolni a terhességét, félt, hogy baj történhet a babával. Szerette volna akkor nyilvánosságra hozni a dolgot, amikor már biztos, hogy minden rendben van körülötte.

Horváth Éva féltette kisbabája egészségét Forrás: Instagram/evahorvathofficial

Éva pocakja egyébként már szépen gömbölyödik, a modell pedig megmutatta, a legutóbbi fotózáson miként rejtette el terhessége egyértelmű jelét.

Az is kiderült, hogy Éva szerencsés helyzetben van a terhességi tünetek terén: sem hányingere, sem émelygése nincs, ráadásul egyáltalán nem kívánós. Furcsának találta az állapotát, ezért utánaolvasott az interneten. A legtöbb helyen azt írták, hogy

a tünetek hiánya vetélés előjele is lehet.

A szexi kismama ettől annyira megijedt, hogy ezt követően még rendszeresebben járt ultrahangvizsgálatokra, de szerencsére most már nem kell aggódnia emiatt, mert minden a legnagyobb rendben odabent.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.