A csinos bikinimodell élete teljesen megváltozott egy ritka betegség következtében. Nem is gondolt rá senki, hogy ez lehet minden baj forrása.

Vicki Perez 2015 őszén észlelte magán először a furcsa tüneteket. Rohamos hízásnak indult, így az édesanya 58 kilóról hamar 78-ra szökött fel. Az arca és a végtagjai teljesen megduzzadtak, a lábai olyan hatalmasra növekedtek, hogy az egykori cipőit nem tudta felhúzni. 

A Cushing-kór miatt lett felismerhetetlen lett a bikinimodell (képünk illusztráció)Forrás: Thinkstock

Számtalan diétát és edzésformát kipróbált, de semmi sem segített, míg 2016 év elején Cushing-kórt diagnosztizáltak az orvosok. Ez a betegség magyarázat volt mindenre. A kór hatására az egekig felszökik a szervezet kortizolszintje (a mellékvesekéreg hormonja). 

Később az is kiderült, hogy egy daganat van a nő agyában, amely az elhelyezkedéséből kifolyólag okozója lehet a tüneteknek. Szerencsére a tumor operálható volt, így tavaly nyáron el is távolították a nő fejéből. 

A műtét után, amint egy kicsit erőre kapott, már azon dolgozott, hogy visszanyerje eredeti alakját. Még az álomhatárt nem sikerült elérni, de már sokkal jobban néz ki, és szerencsére jól is érzi magát – írta meg a TheSun

64 kilós daganatot találtak egy túlsúlyosnak hitt nőben
16 éven keresztül küzdött a pluszkilókkal egy nő, ám egy véletlennek köszönhetően kiderült: óriási daganat növekszik a gyomrában. Olvass tovább itt...