Szilágyi István az egyik szemére megvakult

Forrás: Youtube/GyorPluszTV -
Vakság szilágyi istván
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 79 éves magyar színművész kálváriája tovább folytatódik. Nem elég, hogy nyomorban éli az életét, most még komoly egészségügyi gondjai is lettek. 

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, nagyon rossz körülmények között él Szilágyi István, akit a Keménykalap és krumpliorr Lópici Gáspárjaként és a Tenkes kapitánya Pityik őrmestereként ismert meg az ország.

Szilágyi István egyre komolyabb bajban van Forrás: Youtube/GyorPluszTV

Nemrég tüdőgyulladás miatt kényszerült kórházba, több hétig volt ágyhoz kötve, ráadásul még egy trombózis is kialakult a lábában. Ám ha ez nem lenne elég, most még a látása is veszélybe került, ugyanis a színész egyszerre szenved szürke és zöld hályogtól is, amelyek következtében a bal szemére már el is veszítette a látását.

Egy alapítvány próbál segíteni a bajba jutott színművészen, ők fogják elvinni pénteken ahhoz a szegedi orvosprofesszorhoz is, aki elvégzi majd a szükséges beavatkozásokat. Szilágyi István természetesen tart az operációtól, de sajnos nincs más választása, az állapota megkívánja a sürgős közbelépést – írta meg a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.