72 évesen szült gyereket egy nő

Forrás: NORTHFOTO/Ajay Verma / Barcroft Media/Ajay Verma / Barcroft Images -
gyermekvállalás idős nő szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nagymamakorú nő úgy döntött, hogy megtartja a kisbabáját, hiába 72 évesen esett teherbe. Ám lassan egy év távlatából már sok mindent másképp gondol.

A tavalyi évben szülte meg első gyermekét a most 73 éves nő, Daljinder Kaur. Akkor még nagyon büszke volt magára, hogy idős kora ellenére képes volt kihordani és világra hozni egy egészséges gyermeket.

Íme a teljes család: édesanya, édesapa és a kisbaba Forrás: NORTHFOTO/Ajay Verma / Barcroft Media/Ajay Verma / Barcroft Images

Mostmár azonban sok mindent másképp lát, és arra is ráébredt, hogy rossz döntést hozott.

Az indiai nő egészsége komoly károsodásokat szenvedett a szülést követően,

ugyanis magas vérnyomással és ízületi gondokkal küzd. A lassan 1 éves gyermek azonban folyamatos figyelmet igényel, hiszen már egésznapos mozgásban van.

"Magas a vérnyomásom és hamar elfáradok. Jártam már számos orvosnál, de mind csak gyógyszereket ad és életmódváltást tanácsol. Igyekszem törődni az egészségemmel, de közben a fiammal is foglalkoznom kell" - vallotta be az anya.

Egy korábbi kép a kis csöppségről, aki áprilisban lesz egy éves Forrás: NORTHFOTO/Ajay Verma / Barcroft Media/Ajay Verma / Barcroft Images

A kicsi is lassan fejlődött az első időkben, ugyanis az anyjának 3 hónapos korában abba kellett hagynia a gyermek szoptatását. Nem volt elég jó minőségű a teje, ami vélhetőleg a korából fakadt.

Daljinder azt nyilatkozta, hogy

a nehézségek ellenére mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy a lehető legjobb életet biztosítsa a kisfiának

- írta meg a DailyMail.

64 évesen szült gyereket ez a nő

Mesterséges megtermékenyítéssel teherbe esett, majd egészséges fiút szült egy 64 éves kínai nő, miután meghalt egyetlen gyermeke. A mesterséges megtermékenyítéssel fogant baba közel 4 kilóval és császármetszéssel jött a világra. Itt tudod megnézni a képeket...
Kanyaró miatt veszítette életét egy 2 éves kislányhttp://www.life.hu/drlife/20170309-nem-volt-beoltva-az-a-kislany-aki-kanyaroban-halt-meg.htmlHihetetlen, hogy a mai világban még megtörténhet, hogy valaki kanyaróban hal meg. Ám most mégis megtörtént: egy 2 éves kislány veszítette életét. Dr. Life--Szilágyi István az egyik szemére megvakulthttp://www.life.hu/drlife/20170309-megvakult-az-egyik-szemere-szilagyi-istvan.htmlA 79 éves magyar színművész kálváriája tovább folytatódik. Nem elég, hogy nyomorban éli az életét, most még komoly egészségügyi gondjai is lettek. Dr. LifeOrigoÓriási tátongó lyuk maradt a fiatal lány arcából (+18)http://www.life.hu/drlife/20170309-felzabalta-a-lany-fel-arcat-a-husevo-bakterium.htmlAz egész egy hétköznapi foghúzással kezdődött, ám azt követően a lány élete rémeálommá vált... Dr. Life--Cseke Katinkát hőhullámok gyötrik http://www.life.hu/drlife/20170309-hohullamok-gyotrik-cseke-katinkat.htmlFel van készülve rá Cseke Katinka, hogy talán az ő életében hamarabb következik be a változókor, már a tüneteit is észleli: elviselhetetlen hőhullámok gyötrik. A színésznőnek azonban így is sikerült megőriznie a jókedvét, ráadásul 15 kilótól is megszabadult. Dr. LifeFotó: Rostás Bianka/Life.huAutóbalesetet szenvedett a Harry Potter sztárja, Jim Tavaréhttp://www.life.hu/drlife/20170309-autobalesetet-szenvedett-jim-tavare.htmlSzörnyű autóbalesetet szenvedett a Harry Potter és az azkabani fogoly egyik szereplője, Jim Tavaré. A színész frontálisan ütközött, eltört az egyik csigolyája és kilyukadt a tüdeje. Dr. Life--Bipoláris vagyok, randizni akarok - Ilyen a párkeresés, ha mentális betegséged vanhttp://www.life.hu/drlife/20170308-mentalis-betegen-ilyen-a-parkereses-es-a-parkapcsolat.htmlMeglátni és megszeretni – bár a hollywoodi filmek szerint pontosan így kell(ene) indulnia minden valamirevaló szerelemnek, a valóságban ennél jóval bonyolultabb ismerkedni, randizni és végül boldogan élni, lehetőleg életünk végéig. Különösen, ha az egyik fél, mint jelen esetben a The Guardianon megjelent cikk írója valamilyen mentális zavartól szenved. Emily Reynolds remekül összefoglalja, milyen buktatókkal kell megküzdenie annak, aki bipoláris zavar ide vagy oda, de szeretne párra lelni. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.