Vagina nélkül született a lány - Maga tágította ki a hüvelyét

Forrás: thepantsproject.com -
hüvely vagina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit Tasha Bishop 14 éves kora körül döbbent rá, hogy ő más, mint a többi lány, az osztálytársai már mind menstruáltak. Ám azt, hogy valami nincs rendben vele, csak 17 éves korában mondta el édesanyjának, és akkor látta először orvos is, aki megdöbbentő diagnózist állított fel. 

A szakember megállapította, hogy a lánynak se méhe nincs, se méhnyaka, csupán egy petefészekkel rendelkezik, és a vaginája sem fejlődött ki, tehát a nyílás mögött nem alakult ki a bemenet, hanem egy izomfal fejlődött ki. Az orvos azt sem tudta megállapítani, hogy Bishop egyáltalán nő-e, aztán sok- sok vizsgálat során kiderült, hogy igen, biológiai értelemben lány, és Mayer–Rokitansky–Küster–Hauser-szindrómával diagnosztizálták, ami a méh legsúlyosabb fejlődési rendellenessége – mesélte Tasha a brit Cosmopolitannek.

Natasha Bishop Forrás: thepantsproject.com

Az, hogy soha nem lehet gyereke – legalábbis természetes úton – azonnal világos volt számára, de az is foglalkoztatta, képes lesz-e valaha egyáltalán szexelni. Kiderült, ez is csak akkor lehetséges az ő esetében, ha megcsinál magán egy "tágító kúrát", amitől eleinte – vagyis addig, amíg nem ismerte meg a barátját – ódzkodott. Elmondta, hogy először kórházi körülmények között egy kicsi vibrátorral, majd egyre nagyobbakkal kellett tágítania a hüvelyét, és arról is beszélt, hogy nagyon fájdalmas volt.

Bishop azóta túl van már több sikeres aktuson, de mivel távkapcsolatban él, a két találkozás között a vaginája összehúzódik, így a mai napig tágítania kell.

A hihetetlenül kövér férfi teste foszlásnak indult: Videó!http://www.life.hu/drlife/20170317-foszlasnak-indult-a-tulsulyos-ferfi-teste.htmlJames King már számtalan figyelmeztetést és lehetőséget kapott az élettől a fogyáshoz, ám ő továbbra sem akar változtatni az életén. Hatalmas bajban van. Dr. LifeOrigoBátran kiposztolja pigmentfoltos testét Ash Soto - Fotók!http://www.life.hu/drlife/20170317-batran-kiposztolja-pigmentfoltos-testet-ash-soto.htmlRengeteg megaláztatáson esett át a pigmenthiányos lány, de úgy döntött, nem tűri tovább. Éveken keresztül rejtegette a testét, most pedig arra tanítja az embereket, hogy szeressék önmagukat. Dr. LifeOrigoHableánytesttel született egy kisbaba: Durva fotók!http://www.life.hu/drlife/20170316-hableanytesttel-szuletett-egy-beteg-kisgyerek.htmlKomoly betegséggel született egy thaiföldi csecsemő. A genetikai rendellenességén sajnos nem lehet segíteni. Dr. Life--Szívbemarkoló videón a rákos színésznő, Shannen Dohertyhttp://www.life.hu/drlife/20170315-shannen-doherty-a-kemoterapiajara-emlekezik.htmlShannen Doherty, a Beverly Hills 90210 sztárja egy Instagramon megosztott videóval arra a napra emlékezett, amikor le kellett borotválni a haját, mert a kemoterápia mellékhatásaként amúgy is kihullott volna. Dr. Life--Furcsa és titokzatos betegségek, amelyektől garantáltan kiráz a hideghttp://www.life.hu/drlife/20170313-furcsa-betegsegek-amelyektol-kiraz-a-hideg.htmlTudósok szerint az emberi faj változatosságáról egy-egy mutáció gondoskodik, ez tesz bennünket egyedivé, ez különböztet meg bennünket másoktól. Most összegyűjtöttünk néhány furcsa rendellenességet, amely nem csupán a különbözőségről gondoskodik, hanem a hidegrázásról is. Dr. LifeOrigoÍgy beszélnek az emberek a menstruációról szerte a világbanhttp://www.life.hu/drlife/20170314-a-menstruaciorol-igy-beszelnek-szerte-a-vilagban.htmlJönnek a kommunisták. Epres napok. Andrew, aki havonta egyszer ellátogat hozzám – nem, ezek nem furcsa filmcímek, hanem olyan szlengkifejezések, amelyekkel a világ különféle országaiban igyekeznek körülírni a menstruációt. A Buzzfeed által készített felmérésnek hála most összegyűjtöttük a legjobbakat. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.