A brit Tasha Bishop 14 éves kora körül döbbent rá, hogy ő más, mint a többi lány, az osztálytársai már mind menstruáltak. Ám azt, hogy valami nincs rendben vele, csak 17 éves korában mondta el édesanyjának, és akkor látta először orvos is, aki megdöbbentő diagnózist állított fel. 

A szakember megállapította, hogy a lánynak se méhe nincs, se méhnyaka, csupán egy petefészekkel rendelkezik, és a vaginája sem fejlődött ki, tehát a nyílás mögött nem alakult ki a bemenet, hanem egy izomfal fejlődött ki. Az orvos azt sem tudta megállapítani, hogy Bishop egyáltalán nő-e, aztán sok- sok vizsgálat során kiderült, hogy igen, biológiai értelemben lány, és Mayer–Rokitansky–Küster–Hauser-szindrómával diagnosztizálták, ami a méh legsúlyosabb fejlődési rendellenessége – mesélte Tasha a brit Cosmopolitannek. 

Natasha BishopForrás: thepantsproject.com

 

Az, hogy soha nem lehet gyereke – legalábbis természetes úton – azonnal világos volt számára, de az is foglalkoztatta, képes lesz-e valaha egyáltalán szexelni. Kiderült, ez is csak akkor lehetséges az ő esetében, ha megcsinál magán egy "tágító kúrát", amitől eleinte – vagyis addig, amíg nem ismerte meg a barátját – ódzkodott. Elmondta, hogy először kórházi körülmények között egy kicsi vibrátorral, majd egyre nagyobbakkal kellett tágítania a hüvelyét, és arról is beszélt, hogy nagyon fájdalmas volt. 

Bishop azóta túl van már több sikeres aktuson, de mivel távkapcsolatban él, a két találkozás között a vaginája összehúzódik, így a mai napig tágítania kell.