Három lábbal született egy gyermek Indiában, akit 6 napos korában már meg is operáltak. 

A három lábbal született indiai kisbabát 6 napos korában megoperálták. A Hyderabad-ban található Niloufer névre keresztelt intézményben szakszerű ellátásban részesült a kicsi, akit minél hamarabb kés alá kellett fektetni. 

A pillanatnyilag még névvel nem rendelkező babának az ágyéki szakaszon nőtt harmadik lába, és eredetileg a Jangaon kerületi kórházban hozta világra a 25 éves édesanyja. 2 napos korában szállították át Hyderabad városába Dr. K Srinivas-hoz, hogy elvégezzék a beavatkozást. 

Íme a 6 napos kisbaba, aki egy plusz végtaggal születettForrás: NORTHFOTO/© Newslions / SWNS/Newslions / Swns

Az extra végtagot az orvosok eltávolították, a baba ezt leszámítva makk egészségesen érkezett a világra, így ugyanolyan teljes életet élhet, mint a társai. Egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a plusz végtag növekedését, de előfordulhat, hogy eredetileg volt egy testvére az anyaméhben, aki az idők során visszafejlődött, a végtagja pedig a másik babához nőtt. 

Négy lábbal és két gerinccel született egy gyerek
Az elefántcsontparti kislány eredetileg nem egyedüli magzatként fejlődött az édesanyja méhében, ám az ikertestvére a terhesség első szakaszában visszamaradt a fejlődésben, ennek következtében életét vesztette. Olvass tovább itt...