Igazi csodaként tekintenek arra a lányra, aki minden hátránya és nehézsége ellenére felgyógyult a traumatikus sérüléséből. 

Erdélyi Nikolett 2015. szeptemberében szenvedett egy véletlen balesetet, de akkor senki nem gondolta, hogy valaha még jóra fordulhatnak a dolgok. A 31 éves nő bal lábára ráesett a motorja, melynek következtében a bokája elképesztően összeroncsolódott. 

Komoly fájdalmai voltak, az orvosai pedig azt mondták, a végtag menthetetlen, le kell amputálni. Már meg is volt az operáció időpontja, de Niki édesanyja nagy nehezen jobb belátásra bírta a szakembereket. 

Erdélyi NikolettForrás: Facebook/Nikolett Erdélyi

"Ráadásul a gondok csak fokozódtak, a sebem ugyanis elfertőződött. Reménytelennek tűnt a helyzetem. A nővér is mindössze annyival vigasztalt: maradjak pozitív. Másnap viszont olyan dolog történt, amely az orvosokat is meghökkentette. A fertőzésem szó szerint felszívódott, amelyre egyszerűen nem találtak magyarázatot" - mesélte Niki. 

A sérült lány úgy gondolja, hogy ezt a kitartásának és a töretlen hitének köszönheti. Az orvosai közölték, hogy soha nem fog tudni már járni, ő mégis harcba szállt a lehetetlennel. 

"Nagyjából kilenc hónapot feküdtem otthon, ágyhoz kötve. Mindent annak rendeltem alá, hogy felépüljek. Amikor felálltam a tolókocsiból, aztán mondták, hogy csak mankóval tudok majd járni. Utána azzal jöttek, hogy sánta leszek, és bokaprotézisre lesz szükség. Én azonban másfél évvel később, rengeteg rehabilitáció és edzés után oda jutottam, hogy már képes vagyok félórákat futni. Mikor az orvosom a két röntgenfelvételt egymás mellé rakta, valóságos csodáról beszélt" - folytatta az őszinte beszámolót a nő.

Orvosi csoda lett NikibőlForrás: Facebook/Nikolett Erdélyi

Bevallotta azt is, hogy az eset óta teljesen megváltozott az étrékrendje, az élete. Korábban fodrászként tevékenykedett, de ma már életvezetési tanácsadással foglalkozik - írta meg a Bors

Orvosi csoda: gyereke lesz a nemi szerv nélküli nőnek
A fiatal nő egy durva betegséggel született: nem fejlődött ki a nemi szerve. Most azonban orvosi segítséggel még gyereket is vállalhat. Olvass tovább itt...