Zalatnay Cinit egy bevásárlóközpontban érte baleset, hat bordája tört el. Kárpótlást követelt az énekesnő, mert emiatt sok fellépéstől esett el. Peren kívül nem sikerült megegyezniük, így bíróságra viszik az ügyet. A kiesett bevételek miatt 8 milliót követelnek az üzlettől.

10 napig kórházban feküdt Zalatnay Cini, miután egy bevásárlóközpontban baleset érte. Az énekesnőnek hat bordája tört el, mert lezuhant a lépcsőről. Cini lába ugyanis beleragadt valami kiömlött folyadékba, emiatt megakadt és nagyon nagyot esett. Azt, hogy ki öntötte ki oda az anyagot, nem tudni, de az üzlet feladata lett volna azt eltüntetni" - mondta Cini ügyvédje, aki azt is elárulta, hogy nem sikerült peren kívül megegyezniük az áruházzal.

Zalatnay Cini perre megy: 8 milliót követel a bevásárlóközponttólFotó: Margitay Klára/Life.hu

"Az elején peren kívül szerettünk volna megállapodni az áruházzal. Tavaly december óta leveleztünk a bevásárlóközpont jogi képviselőjével, de csak most kaptam meg a tényleges választ tőlük: nem akarnak megegyezni, mert úgy érzik, hogy nem hibásak az ügyfelem balesetében" - mondta a Borsnak dr. Lichy József. Hozzátette, a 8 napon túl gyógyuló sérülés ellenére a kórház nem tett feljelentést."Ezek után bízom benne, hogy az egészségügyi intézmény is megteszi a szükséges lépéseket. Mi az elején négymillió forintot követeltünk a bevásárlóközponttól, de mivel most már perre visszük az ügyet, a dupláját fogjuk kérni" - szögezte le az ügyvéd. Cini pedig elárulta, nemcsak pénztől esett el, de maradandó sérülései is vannak. Hosszú időre munkaképtelenné váltam, maradandó károsodást is szenvedtem. A mai napig hetente kétszer járok orvoshoz, mert a baleset óta hamar elfáradok és nehezen kapok levegőt. Ráadásul rengeteg pénztől elestem" - mondta az énekesnő. Nemcsak fellépéseket kellett lemondania, de sok helyre már eleve nem is hívták el a baleset miatt, ez is komoly bevételkiesést jelent. "Több milliós kár érte így a kiadót is, hiszen közel harminc koncertet mondtak le emiatt" - árulta el Szűcs Balázs, a Trimedio Csoport tulajdonosa. A lap kereste a bevásárlóközpont képviselőit is, de ők nem kívántak nyilatkozni.