Zalatnay Cini balesete után kártérítést követel a bevásárlóközponttól

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
kártérítés Zalatnay Cini baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hónapokkal ezelőtt esett le egy bevásárlóközpont lépcsőjéről Zalatnay Cini, több bordája is eltört. Kártérítést követel, ugyanis ügyvédjével úgy vélik, nem volt megfelelő a síkosságmentesítés a területen.

Zalatnay Cini november elején esett le egy bevásárlóközpont lépcsőjéről, a zuhanás következtében pedig komoly sérüléseket szenvedett. Több bordája is eltört az énekesnőnek, akit mentővel szállítottak kórházba az eset után. Több napig kórházi megfigyelésre szorult, de otthon ia folytatódott a lábadozás. Alig tudott mozogni és levegőt is nehezen kapott. A barátnői segítették őt a mindennapokban, ám nemcsak a szörnyű fájdalom okozott neki problémát, hanem az is, hogy rengeteg fellépését le kellett ezért mondania.

Zalatnay Sarolta kártérítést követel a balesete miatt Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Az énkesnő úgy döntött, kártérítést követel a bevásárlóközponttól, mert rengeteg kiesést okozott neki a baleset, ami szerinte mulasztás miatt következett be. Ráadásul hamarabb is munkába állt, mivel 56 ezres nyugdíja nem elegendő arra, hogy fenntartsa magát. A Ripostnak nyilatkozott is Cini ügyvédje az esetről.

"A síkosságmentesítés nem volt tisztességesen megoldva"

- vélekedik Dr. Lichy József. Azt is hozzátette, hogy nem feltétlenül akarják bíróság elé vinni az ügyet, próbálnak megegyezni az üzemeltetővel. A kártérítési igény pontos összege nem derült ki, de az biztos, hogy több milliót követelnek.

Majka nem foglalkozik sem Schobert Norbi, sem Fenyő Iván véleményévelhttp://www.life.hu/sztarok/20170120-majkat-nem-erdekli-schobert-norbi-vagy-fenyo-ivan-velemenye.htmlIdőről időre valaki elmondja a véleményét Majkáról, általában kendőzetlenül és őszintén. A rapper viszont nem foglalkozik a beszólásokkal, sem Schobert Norbi, sem Fenyő Iván véleménye nem érdekli.TV + Sztárok--Horváth Tamás elvette szerelmét: a legnagyobb titokban tervezték meg az esküvőthttp://www.life.hu/sztarok/20170119-horvath-tamas-elvette-szerelmet-a-maldiv-szigeteken.htmlAlaposan meglepte rajongóit Horváth Tamás, a női követőiben pedig biztosan egy világ omlott össze. Facebook-oldalán jelentette be ugyanis, hogy elvette párját, ráadásul egy lélegzetelállító helyen házasodtak. TV + SztárokOrigoFéllábbal már disszidált a Megasztár 6 legjobb férfi hangja, Talán Attilahttp://www.life.hu/sztarok/20170119-fellabbal-mar-disszidalt-a-megasztar-6-legjobb-ferfi-hangja-talan-attila.htmlTalán Attila féllábbal már Németországban van, ahogy ő fogalmaz, zeneileg exportálta magát. A Megasztár 6 legjobb férfi hangja a Life.hu riporterével beszélgetett.TV + SztárokOrigoVV Soma nagyon elfoglalt, komoly dologba fogotthttp://www.life.hu/sztarok/20170119-vv-somanak-rengeteg-a-dolga-van-komoly-dologba-fogott.htmlSoma nem érti, miért mondják, hogy lopja a napot, és nem csinál mást, csak gyúr. A Life.hu riporterének elárulta, hogy elkezdett egy komolyabb dologgal foglalkozni, igenis kőkeményen dolgozik. TV + Sztárok--Pamela szerint Berki Krisztián tiszteletlenül bánik a nőkkelhttp://www.life.hu/sztarok/20170119-pamela-szerint-berki-krisztian-megalazza-a-noket.htmlBerkiék illemtanárhoz látogattak el, ott fejtette ki véleményét Pamela a leendő férjéről. Szerinte Berki Krisztián tiszteletlenül bánik a nőkkel, és folyamatosan megalázza őket. TV + SztárokOrigoJennifer Lawrence és Ryan Gosling: ők már látták Budapestet, és ezért szeretik annyira!http://www.life.hu/sztarok/20170119-jennifer-lawrence-es-ryan-gosling-sztarok-akik-jartak-nalunk-ezert-szeretik-annyira.htmlEgyre több igazi szupersztár látogat el hazánkba egy-egy filmforgatás kedvéért. Most épp Jennifer Lawrence időzik nálunk, de nemrég Ryan Gosling és Harrison Ford is itt volt. De miért csinálnak annyi filmet hazánkban? Nem véletlen! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.