A színésznő már régóta cukorbetegséggel él, de ha nem vigyáz jobban magára, komoly szövődmények is kialakulhatnak.

Már régóta tudjuk, hogy Pécsi Ildikó cukorbeteg, sőt az édesanyja is diabéteszes volt. A 76 éves sztár azonban mégsem vigyáz magára annyira, mint kellene. Sokszor elcsábul, ha édességekről van szó, pedig neki fokozottan kellene figyelnie.

Pécsi Ildikónak jobban kellene vigyáznia magáraFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Régóta inzulinos cukorbeteg vagyok, ám a szövődményektől való félelmet gyakran legyőzi a csoki és a sütemények iránti szenvedélyem.  Ilyenkor rosszalkodom egy kicsit, abban azonban következetes vagyok, hogy naponta ötször megmérem a vércukromat" - vallotta be a Star Magazinnak Ildikó, akinek nem tesz jót az a vita sem, amit volt menyével folytat már évek óta.

Ezzel együtt még jobban oda kellene figyelnie, hiszen sajnos az tény, hogy a félvállról vett cukorbetegség nagyon kegyetlen szövődményekkel járhat: nagyobb eséllyel alakulhat ki szívroham, végtagvesztést és vakságot is okozhat. 

Dráma! Kórházba került Pécsi Ildikó
Pécsi Ildikó nemrég azt mondta, a fia és a menye egyre durvuló válópere komoly hatással van az egészségi állapotára. A folyamatos érzelmi sokkot nem tudta feldolgozni, ezért került kórházba. Olvass tovább itt...