Kasza Tibi A Nagy Duett színpadán, az egész ország előtt kérte meg szerelme, Manker kezét. Kasza a lány szüleit is meghívta a stúdióba, hogy a nagy pillanatot ők is átélhessék, Tibi édesanyja azonban nem lehetett ott.

A showman a Blikknek beszélt arról, miért is maradt távol az anyukja.

Kasza Tibi A Nagy Duett színpadán kérte meg Manker kezét, de a showman édesanyja nem lehetett ott súlyos betegsége miattForrás: TV2

"Anyu jelen pillanatban kerekesszékhez van kötve. Fél éve kezdődött a kálvária, aminek anyu súlyos cukorbetegsége az oka. Egy napon ijesztő roppanást érzett, majd nem tudott lábra állni. Mint az orvosok megállapították, a lába egész csontszerkezete összeroppant. Bár azt mondták, hogy nincs tovább, amputálni kell a lábát, én ezt semmiképpen nem engedtem. Minden követ megmozgattunk a testvéreimmel együtt, hogy más megoldást találjunk, és megmentsük a lábát. Bár nagy volt az ijedség, reméljük, hogy édesanyám lába megmenekült, és hamarosan újra járhat" - mondta a lapnak Kasza Tibi, aki hosszas kutatás után találta meg azt az orvost, aki segíteni próbál az édesanyján.