Paudits Béla helyzete egyre rosszabb, rossz egészségi állapota miatt még kétéves unokájával sem találkozott soha. Elmondása szerint bármikor szétrobbanhat a gyomra, de a műtét is nagyon kockázatos. 

Sosem találkozott még kétéves unokájával Paudits Béla, de bízik benne, hogy egyszer még játszhat vele. Ehhez persze az kell, hogy az egészségi állapota rendeződjön. "Tudok róla és a lányomról is mindent, de nem akarok velük találkozni. Nem vagyok olyan egészségi és fizikai állapotban, hogy lásson. Majd ha jobban leszek, szeretném a karomban tartani és játszani vele" – mondta a színművész, aki komoly betegséggel küzd. 

Paudits Béla nincs jólForrás: Facebook/Paudits Béla

"Az orvosok nem mernek hozzám nyúlni, mert kockázatos a műtét. De ha nem sikerül, akkor meghalok. Hadd döntsem már el én, hogy mi legyen az életemmel, mert ez a mostani nem nevezhető életnek" – mondta a Blikknek Paudits Béla, akinek régi barátja, Lajsz András szervezett gyűjtést éttermében. Az életemet kockáztatom azzal, hogy itt vagyok.  Bármikor szétrobbanhat a gyomrom. Kizárólag akkor hagyom el a lakásomat, ha nagyon muszáj" – mondta a művész, akinek sorsa lehet, hogy jobbra fordul. A koktélkirály közbenjárásával az egyik főorvos hajlandó soron kívül fogadni, az összegyűjtött pénzből pedig a fogait csináltatná meg Paudits Béla. 

Paudits: „A halálom minden pillanatban várható”
Paudits Bála állapota mit sem javult azóta, hogy utoljára hallottunk róla. Elmondta, már nem tud küzdeni, a műtétekre pedig nincsen pénze. Csak a halált várja, ami szerinte bármelyik pillanatban eljöhet. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!