Elképesztő eset történt a Rising Star egykori versenyzőjével. Az orvosok nem vették észre, hogy fülherpesszel van dolguk. 

Olivér pár hete orvoshoz fordult, ugyanis komoly fülfájdalomra panaszkodott. Azonban csak annyit mondtak neki: egy egyszerű fülgyulladásról van szó, borogassa kamillával és jobban lesz. 

A fiatal tehetség komoly fájdalmakat élt átForrás: Instagram

Az elnagyolt diagnózis azért hagyott némi kivetnivalót maga után, ugyanis Olivér tünetei nem csillapodni, sokkal inkább erősödni kezdtek. Amikor ismét visszament az orvoshoz, már komolyabban vették az esetét, azonban akkor már nem lehetett elkerülni a bajt: a fiú arcának fele lebénult.

"A helyzet egyre rosszabb lett, így egy jó hajnali angol szóbeli nyelvvizsga után ismét dokihoz fordultam, mert már az egész hátam és a fejem is fájt. A múltkori kedves néni ezúttal azt mondta: a csudába, ez egy fülherpesz. Mivel az erre felírt gyógyszer sem hatott, elmentem egy magánklinikára, ahol megállapították a Bell-féle arcbénulás tüneteit. Infúziós kezelést kaptam, de nem tudták megállítani a folyamatot: az arcom bal fele lebénult egy vacak herpesz miatt!" - mesélte Olivér.

Volt rá esély, hogy soha nem fog felépülni, de szerencsére nem így történt. Rendszeresen tornáztatta az arcát, bízott magában, így végül visszanyerte az egészségét -  írta meg a Bors