Fórizs Olivér arca egy herpesz miatt bénult le

Forrás: Instagram -
Fórizs Olivér Rising Star arcbénulás énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő eset történt a Rising Star egykori versenyzőjével. Az orvosok nem vették észre, hogy fülherpesszel van dolguk. 

Olivér pár hete orvoshoz fordult, ugyanis komoly fülfájdalomra panaszkodott. Azonban csak annyit mondtak neki: egy egyszerű fülgyulladásról van szó, borogassa kamillával és jobban lesz.

A fiatal tehetség komoly fájdalmakat élt át Forrás: Instagram

Az elnagyolt diagnózis azért hagyott némi kivetnivalót maga után, ugyanis Olivér tünetei nem csillapodni, sokkal inkább erősödni kezdtek. Amikor ismét visszament az orvoshoz, már komolyabban vették az esetét, azonban akkor már nem lehetett elkerülni a bajt:

a fiú arcának fele lebénult.

"A helyzet egyre rosszabb lett, így egy jó hajnali angol szóbeli nyelvvizsga után ismét dokihoz fordultam, mert már az egész hátam és a fejem is fájt. A múltkori kedves néni ezúttal azt mondta: a csudába, ez egy fülherpesz. Mivel az erre felírt gyógyszer sem hatott, elmentem egy magánklinikára, ahol megállapították a Bell-féle arcbénulás tüneteit. Infúziós kezelést kaptam, de nem tudták megállítani a folyamatot: az arcom bal fele lebénult egy vacak herpesz miatt!" - mesélte Olivér.

Volt rá esély, hogy soha nem fog felépülni, de szerencsére nem így történt. Rendszeresen tornáztatta az arcát, bízott magában, így végül visszanyerte az egészségét - írta meg a Bors.

Gáspár Bea pajzsmirigy-betegsége romlikhttp://www.life.hu/drlife/20170516-gaspar-bea-pajzsmirigy-betegsege-romlik-a-stressz-miatt.htmlBár megnyerte a Konyhafőnököt Gáspár Bea, mégsem maradéktalan a boldogsága. A rokonok közönye, a NAV-hercehura, a srtessz nagyon nem tesz jót neki: egyre csak hízik. Dr. LifeOrigoÚj információk Lorán Lenke állapotárólhttp://www.life.hu/drlife/20170516-ilyen-allapotban-van-loran-lenke.htmlLorán Lenke egészségi állapotáról nem sokat tudunk. Annyi volt eddig biztos, hogy a művésznő februárban kórházba került és hetekig intenzív osztályon kezelték. Dr. LifeOrigoPaudits Béla állapota egyre aggasztóbbhttp://www.life.hu/drlife/20170516-paudits-bela-egyre-betegebb.htmlA híres magyar színész egészségügyi állapota aggasztó. Paudits Béla csontsovány, mégsem fogadja el a segítséget. Dr. Life--Kórházba került Benkő László, az Omega zenészehttp://www.life.hu/drlife/20170516-korhazba-kerult-benko-laszlo-az-omega-zenesze.htmlHiába keresték a rajongók a múlt szombaton a szlovákiai Bátorkeszin Benkő Lászlót, a zenész nem állt a billentyűk mögött. Betegség miatt kénytelen volt lemondani a bulit. Dr. Life--Agyhártya-gyulladásban szenvedett egy kislány: Fotók!http://www.life.hu/drlife/20170515-virusos-agyhartya-gyulladasban-szenved-egy-kisgyerek.htmlÉdesanyja tette közzé a fotóit annak a 3 éves kislánynak, aki meningococcus okozta agyhártya-gyulladásban szenved. Dr. LifeOrigoTörőcsik Mari kórházból üzent rajongóinak: visszatér méghttp://www.life.hu/drlife/20170515-torocsik-mari-korhazbol-uzent-rajongoinak.htmlRengetegen aggódnak Törőcsik Mariért, hiszen már egy jó ideje kórházban ápolják. A színművész azonban mindenkit megynyugtatott: ezt üzente a rajongóinak!Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.