égési sérülés kislány dezodor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő eset történt nemrég: egy 12 éves kislány dezodorral égetett lyukakat a karjába.

Kaitlyn Stanley számtalan alkalommal égette az alakarját dezodorral, hogy teljesítse az iskolában látott

"dezodor kihívást".

Az a lényege ennek a borzalomnak, hogy minél közelebbről, minél hosszabb ideig kell dezodort fújni az illetőnek az alkarjára.

dezodor, égetés, kislány, égési sérülés, maradandó károsodás Forrás: ITV

A kislány testén rengeteg égési sérülés keletkezett, ezért az édesanyja elhatározta, hogy nyilvánosság elé tárja az esetüket, hátha így megakadályozható, hogy még többen kerüljenek hasonló helyzetbe.

"A suliban a barátaim kezdték el csinálni. Dezodort fújtak a kezükra, ami fehér lett. Nagyon menőn nézett ki, ezért akartam én is kipróbálni" - mondta Kaitlyn.

Így nézett ki a kislány foltosra égett keze Forrás: ITV

Azt is megkérdezték tőle, hogy tisztában volt-e a cselekedete következményeivel: tudta-e azt, hogy ezzel saját magát bántja, és maradandó sérülései is lehetnek? A kislány ezekre nemmel válaszolt - írta meg a Mirror.

Elképesztő égési sérüléseket szenvedett egy 17 hónapos gyermek

A 17 hónapos Hunter Hall magára rántott egy lobogó vízzel teli vízforralót. Olyan komoly égési sérüléseket szenvedett, hogy sem beszélni, sem járni nem tud. Szívfacsaró!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.