Olyan betegséget diagnosztizáltak a 4 éves kisfiúnál, melyre a mai tudomány nem ismer gyógymódot. Az édesanya teljesen összetört a hír hallatán.

A kisfú Duschenne izomsorvadásban szenved, melynek következtében még mindig képtelen járni, pedig már elmúlt 4 éves. 7 hónapos volt Fraser, mikor megállapították nála a gyógyíthatatlan betegséget.

Az angol származású édesanyja nem tudta feldolgozni a hírt, teljesen kétségbeesett, már az öngyilkosság gondolata is megfordult a fejében. 

Az édesanya eleinte nem tudta elfogadni a fia betegségétForrás: Shelley Simmonds

"Megkérdőjeleződött bennem, hogy képes lennék-e nélküle folytatni. Nem hiszem, hogy tudnám, ezért voltak olyan pillanatok amikor úgy éreztem, egyszerűbb lenne most véget vetnem az életemnek. A lányom állított meg" - mesélte az elkeseredett anya. 

Később azonban már erőre kapott, és adománygyűjtésbe kezdett. Szeretné ha az orvostudomány megtalálná a megoldást a kisfiú betegségére.

A kisfiú már 4 éves, de még mindig nem tud járniForrás: Shelley Simmonds

"Lehet, hogy az általam keresett gyógymód nem fog időben érkezni. De ha a cselekedetemmel hozzájárulhatok ahhoz, hogy egy másik ilyen betegséggel küzdő embert később meggyógyíthassanak, akkor is megérte. Ez visz előre. Fraser élete hatalmas célt szolgál" - írta meg a Mirror.

 

Imádkoztak a beteg gyerekért, de gyógyszert nem adtak neki
A gyereknevelés felelősséggel jár, és bizony be kell látni, hogy nem mindenki alkalmas a szülői szerepre. Ezt az állítást a következő anyukák és apukák példája sajnos tökéletesen alá is támasztja. Olvass tovább itt...