Gondolnád, hogy a testszőrzet összefüggésben van az illető intelligenciájával? Állítólag a szőrös pasik okosabbak a szőrtelen társaiknál. 

Egy amerikai pszichiáter állítja, hogy a szőrös testtel rendelkező férfiak intelligensebbek, mint a szőrtelen pasik. Természetesen az eredeti szőrmennyiség a mérvadó, vagyis aki dús szőrzettel született, de később például a borotválás mellett döntött, az is intelligensebbnek számít. 

Ugyanis a kijelentés a DTH, azaz a dihidrotesztroszteron nevű hormonnal áll összefüggésben. Ez rokonságban áll a férfi nemi hormonnal, és a szőrnövekedés mellett a szellemi fejlődésben is szerepet játszik. 

Egy kutatás szerint a szőrös férfiak okosabbakForrás: Thinkstock

Ezt állítja Dr. Aikarakudy Alias, aki megállapította, hogy az amerikai orvostanhallgatók 45 százaléka dús szőrzettel rendelkezik, miközben az ilyen alkatú férfiak aránya a népességben mindössze 10%. Azt is észrevette, hogy a Mensa tagok ( különlegesen magas IQ-val rendelkezők klubja) között is nagyobb arányban találhatóak szőrös férfiak, mint meztelen testűek. 

A lustaság az okosak egyik fő ismérve is
A legújabb amerikai kutatás azt bizonyítja, hogy az okosabb emberek többet lustálkodnak, ugyanis később unják el magukat a semmittevés közepette! Olvass tovább itt...