A híres színésznő egyik pillanatról a másikra elveszítette a fogait, pedig semmilyen trauma nem érte a sztárt. Legalábbis fizikai értelemben...

2009-ben mindenki ezzel volt elfoglalva, ugyanis az 54 éves színésznő egy olyan fotót közölt a közösségi oldalán, amelyen jól látható volt: hiányzik elől egy foga. 

Nyilván voltak tippek bőven. Néhányan valamilyen balesetre vagy fizikális bántalmazásra gondoltak, de a legtöbben igazából nem vették komolyan az ügyet. Viccnek, átverésnek, humornak fogták fel, senki nem gondolt arra, hogy ez bizony komoly dolog.

Nemrég azonban Demi elárulta, hogy mi történt a fogaival, évekkel ezelőtt:

Így nézett ki a szexi sztár, fog nélkülForrás: NBC

„Elvesztettem az első két fogamat. Jó lenne azt mondani, hogy gördeszkázás közben ért a baleset, de emögött valami olyan dolog áll, amiről szerintem érdemes beszélni. Sokan nem tudják, de Amerikában a szívbetegségek után a második helyen a stressz áll. Ezeknek köszönhetően veszti el életét a legtöbb ember. És az én fogaim is a stressz miatt hullottak ki” - vallotta be a színésznő.

 

Új szeretője miatt lett szcientológus Demi Moore
Demi Moore számára gyerekként sem volt teljesen idegen a szcientológia, ugyanis édesanyja gyakran látogatta az egyházat. Felnőttként a színésznő sokáig kereste az útját, ezért számos spirituális tanításba kóstolt bele. Olvass tovább itt...