"A teraszunkon pakoltam, amikor magam sem tudom, hogy hogyan, talán egy rossz lépés következtében, elestem. Arra eszméltem, hogy a földön vagyok a terasz mellett. Rögtön éreztem, hogy baj van" - kezdi történetét Jelinek Tina.

A zenész feleségének hatalmas szerencséje volt, hogy a férje otthon volt a baleset idején, mert egyedül fel sem tudott volna állni a földről. "Rögtön éreztem, hogy baj van, mert láttam, hogy szétnyílt a lábam, és ömlik belőle a vér. Szerencsére nem tört el a lábam, de nagy volt a seb, sokáig tisztították, majd több mint hat öltéssel varrták össze" - idézi a Blikk Tinát, aki nagyon megijedt.

Bangó Margit unokája, Tina és férje, EmilioForrás: TV2

"Épp zuhanyozni készültem, amikor hallottam, hogy Tina elesett, és rohantam ki hozzá. Láttam, hogy nagy a baj, mert a nemrég befejezett építkezésből el nem szállított törmelékre esett, és valami nagyon csúnyán felvágta a lábát. Azonnal mentőt hívtam, és próbáltam elállítani a vérzést. Mire ellátták a sebét, már lekéstem a koncertemet" - árulta el Emilio.

Tina és Emilio először mutatta meg új otthonát

"Új ház, új élet" - mondta Emilio Tokár Tominak, miután Tinával körbevezették a műsorvezetőt új otthonukban. Kiderült, mindkettőjük álma valóra vált a lakberendezés során. Az énekes elárulta, hogy a színeket és a stílust illetően nagy egyetértés volt közte és felesége között. Tina tudja, hogy egy építkezésen házasságok és kapcsolatok csúszhatnak el, de náluk erről szó sem volt.


Ha kíváncsi vagy a sztárpár luxusotthonára, kattints ide!