Tina és Emilio először mutatta meg új otthonát

Tina Emilio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Új ház, új élet" – mondta Emilio Tokár Tominak, miután Tinával körbevezették a műsorvezetőt új otthonukban. Kiderült, mindkettőjük álma valóra vált a lakberendezés során.

Az énekes elárulta, hogy a színeket és a stílust illetően nagy egyetértés volt közte és felesége között. Tina tudja, hogy egy építkezésen házasságok és kapcsolatok csúszhatnak el, de náluk erről szó sem volt.

Engedd be a csillogást! – 10 ásvány a lakberendezés jegyébenhttp://www.life.hu/otthon/20170508-10-gyogyito-asvany-igy-helyezd-el-oket-az-otthonodban.htmlKaty Perry-től Adele-ig sok híresség a kristályok jótékony erejére esküszik. Ez nem valamiféle új hóbort, hiszen az emberek már jó ideje alkalmazzák a különböző ásványokat a fizikai és szellemi egészség jegyében. Viselhetjük őket akár ékszerként is, de a lakás különböző pontjain való elhelyezésükkel talán még jobb és még hatékonyabb energiákat szabadíthatunk fel. Otthon--Bemutatták a 2017-es év álomkonyháját, amely merőben eltér a tavalyitól!http://www.life.hu/otthon/20170505-bemutattak-a-2017-s-ev-alomkonyhajat.htmlAz idei álomteret, amelyet április 29-én mutattak be San Franciscóban, Jon de la Cruz tervezte. Az inspirációját két, nap mint nap használatos fűszer szolgáltatta. Az így kialakított tér nem csupán szemet gyönyörködtető, de igen praktikus is lett. Otthon--Jaksity Kata egy szakítás három gyermekével egy albérletben élhttp://www.life.hu/otthon/20170505-jaksity-kata-harom-gyermekeve-egy-alberletben-el.html22 év után vált el Jaksity Kata párjától, ami nem volt egyszerű. Nemcsak az együtt töltött évek miatt volt nehéz, hanem a költözés miatt is: hátra kellett hagynia otthonát, amihez minden emlék kötötte. Most albérletben él 3 gyermekével. OtthonFotó: Zsigmond László/Life.huÁron alul adta el New York-i lakását Demi Moorehttp://www.life.hu/otthon/20170504-eladta-new-york-i-lakasat-demi-moore.htmlA híres színésznő még 2015-ben dobta piacra a New York-i Central Park West mentén lévő San Remo épület déli tornyában található penthouse lakását. Az akkor meghirdetett eladási ár 75 millió dollár volt, ám aztán kevesebbért kelt el a luxusingatlan. Otthon--A hónap színe az orgonalila – használd bátran az otthonodban is!http://www.life.hu/otthon/20170503-a-honap-szine-az-orgonalila-hasznald-az-otthonodban-is.htmlAmikor asszociációs játékot játszunk, az anyák napjáról nekem egyből az orgona jut eszembe. Az az üde illat, amikor ünneplőben mentem az iskolába, egy kedves kis műsorral köszönteni édesanyámat... Csodás emlékeket idéz fel bennem az orgona, de Te ne az én szemlehunyós visszatekintéseim miatt nyiss e felé a virág és szín felé. Nem, ennél sokkal több és kézzelfoghatóbb érvvel szolgálok. OtthonThinkstockNánási Pál megmutatta második otthonát: Videó!http://www.life.hu/otthon/20170429-ime-nanasi-pat-studioja.htmlTöbb száz négyzetméternyi terület, hatalmas ablakok, és persze természetes fény. Gyerekszoba, irodák, bárpult és fű a falon. Mindez Nánási Pál fotóstúdiójában, ahova a fényképész most a TV2 kameráit is beengedte. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.